ایلان ماسک؛ تا فیها خالدونم را در کاخ سفید وارسی می‌کنند

یورونیوز: ایلان ماسک همراه با دونالد ترامپ در گفت‌وگو با فاکس‌نیوز حضور داشتند. ماسک در جایی از این مصاحبه گفته «اینجا روزانه از من آزمایش مقعدی می‌گیرند.» اشاره به این آزمایش از سوی ماسک برای توضیح این مساله بود که «پارتی بازی» در کار نیست و او حسابی زیر ذره‌بین رسانه‌ها و افکار عمومی است.

  ایلان ماسک به همراه رئیس‌جمهور ترامپ در یک برنامه تلویزیونی شبکه فاکس‌نیوز با مجری به گپ و گفتگو درباره امکان شناسایی فساد و همچنین احتمال استفاده ماسک از نفوذ خود در کاخ سفید پرداختند.


آقای ماسک که در کابینه ترامپ به منظور کاهش بروکراسی اداری به عنوان وزیر «کارآمدی و بهینه‌سازی» مشغول به کار است، در بخشی از این گفت‌‌وگو با شوخی و به طعنه گفت: «از من اینجا روزانه آزمایش مقعدی می‌گیرند.»

اشاره به این آزمایش از سوی آقای ماسک برای توضیح این مساله بود که «پارتی بازی» در کار نیست و او حسابی زیر ذره‌بین رسانه‌ها و افکار عمومی است.

مجری برنامه از ماسک می‌پرسد تا کنون چه میزان فساد و سوء استفاده در سیستم را شناسایی کرده و ایلان ماسک به این سوال پاسخ می‌دهد که کار ما تازه شروع شده است.
ماسک به همراه پسرش در کاخ سفیداحتمالا تا یک تریلیون دلار فساد شناسایی خواهد شد
ترامپ به میان سخن او می‌پرد و می‌گوید: « حدود یک درصد از فساد موجود در دوره‌های پیشین پیدا شده و مبلغ آن بسیار بزرگ است. ماسک احتمالا تا یک تریلیون دلار را شناسایی خواهد کرد، ولی بر این باور است که این درصد بسیار کمی نسبت به کل ماجرا است.»

ایلان ماسک در ادامه این گفت‌وگو تاکید دارد که تا کنون هیچ‌گاه چیزی از رئیس‌جمهوری درخواست نکرده است.

ترامپ این موضوع را تایید می‌کند و اضافه می‌کند که اگر مساله‌ای به وجود بیاید، ماسک از آن دوری می‌کند و در آن دخالتی نخواهد کرد.

ماسک هم تصدیق می‌کند و بیان می‌کند که اگر تضادی پیش بیاید، خودش را کنار می‌کشد.
ماسک در کنار ترامپماسک و معاینه کامل مقعدی
سپس آقای ماسک به طنز می‌گوید که هر روز تحت نوعی «معاینه کامل مقعدی قرار دارد و اینطور نیست که بتواند چیزی را مخفیانه انجام دهد.»

آقای ماسک با استفاده از این اصطلاح می‌خواهد به طنز و با کمی اغراق بگوید که دایما زیر ذره‌بین است و هر حرکت یا تصمیم او به دقت از سوی رسانه‌ها و یا نهادهای نظارتی بررسی می‌شود.
مجری به ماسک: اگر در واشنگتن بدنبال دوست می‌گردی، سگی پیدا کن
 در پایان نیز مجری برنامه با گفتن اینکه اگر دنبال دوست هستی باید اینجا یک سگ پیدا کنی به کنایه و طنز به ماسک می‌گوید فضای سیاسی در واشنگتن دی‌سی بسیار بی‌رحم و رقابتی است. در این محیط، پیدا کردن دوستان واقعی دشوار است و افراد بیشتر به منافع خود فکر می‌کنند و اینکه در این فضا نمی‌توان به کسی اعتماد کرد مگر یک سگ وفادار.

ایلان ماسک، کارآفرین و مخترع آمریکایی متولد آفریقای جنوبی است. او بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت‌هایی مانند تسلا (تولید خودروهای الکتریکی) و اسپیس‌ایکس (فعالیت‌های فضایی خصوصی) است. او همچنین مالک توییتر سابق و شبکه (X) کنونی است. ماسک از موسسان پی‌پال بوده است. او به دلیل نوآوری‌هایش در حوزه خودروهای الکتریکی، انرژی‌های تجدیدپذیر، و برنامه‌های جاه‌طلبانه فضایی مانند اسکان انسان در مریخ شناخته می‌شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +199شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +147شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +135حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +124نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم