مارک روبیو:‌ جمهوری اسلامی نمی‌‎تواند به سلاح هسته‌ای دست یابد تا جهان را به گروگان بگیرد

 مارکو روبیو. آرشیومارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، اعلام کرد که رژیم ایران هرگز نمی‌تواند سلاح هسته‌ای در اختیار داشته باشد تا جهان را به گروگان بگیرد و از امکان حمله به اسرائیل برخوردار باشد.

آقای روبیو در گفتگویی که متن آن روز پنجشنبه دوم اسفند در سایت وزارت امور خارجه ایالات متحده منتشر شد، با تاکید بر این موضوع که سیاست دونالد ترامپ واضح و آشکار است، افزود: در زمان دونالد ترامپ، ایران، کشور هسته‌ای نخواهد بود.


وزیر امور خارجه آمریکا گفت: ما در مورد تاکتیک‌ها یا اقدامات بحث نمی‌‎کنیم. او یک فرمان اجرایی صادر کرده است تا بار دیگر فشار حداکثری بر رژیم ایران اعمال شود.

او با اشاره به این نکته که رژیم ایران از هر پولی که به دست می‌‎آورد، برای تأمین مالی برنامه تسلیحاتی خود و حمایت از تروریسم استفاده می‌‎کند، اضافه کرد که اگر به همه اقدامات بی‌ثبات‌کننده‌ در خاورمیانه نگاه کنید، متوجه حملات حوثی‌ها به خطوط کشتی‌رانی جهانی، و حملات حماس، حزب‌الله، و شبه‌نظامیان در عراق به اسرائیل و نیروهای ایالات متحده خواهید شد.

وزیر امور خارجه آمریکا اشاره کرد که همه آنها با پول ایران حمایت می‌شوند، و این پرسش را مطرح کرد که چرا به آنها اجازه دهیم که پول بیشتری به دست بیاورند تا بتوانند از این اقدامات حمایت کنند؟

وی با اشاره به این موضوع که ایلات متحده چگونه از یک ایران هسته‌ای جلوگیری می‌کند، گفت: من در مورد گزینه‌هایی که در اختیار ما یا هر کس دیگری است، صحبت نمی‌کنم.

آقای روبیو در پاسخ به این پرسش که آیا از دستورهای دونالد ترامپ به مشاورانش در اوایل ماه جاری در صورت ترور وی توسط حکومت ایران اطلاع دارد، گفت: من از آنچه او گفته است، آگاهی دارم، و افزود: ما وارد بحث تاکتیک‌ها یا گزینه‌های موجود در ایالات متحده نمی‌‎شویم.

او تاکید کرد: کافی است بگویم که اگر ایالات متحده بخواهد این کار را انجام دهد، می‌‎تواند به پایان رژیم ایران منجر شود اما رئیس جمهور صلح طلب است و ترجیح می‌‎دهد از آن اجتناب کند.

پیشتر یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با تاکید بر فشار حداکثری ایالات متحده برای جلوگیری از دستیابی جمهوری اسلامی ایران به سلاح هسته‌ای گفته بود: «اظهارات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، در این مورد صریح است: ایالات متحده به [حکومت] ایران اجازه نخواهد داد که سلاح هسته‌ای در اختیار داشته باشد.»

این سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در پاسخ به صدای آمریکا در رابطه با هشدار مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نسبت به افزایش ذخایر اورانیوم غنی‌سازی شده جمهوری اسلامی ایران افزوده بود: «همانطور که در یادداشت امنیت ملی رئیس جمهوری دستور داده شده است، ایالات متحده برای پایان دادن به تهدید هسته‌ای [حکومت] ایران، از فشار حداکثری استفاده خواهد کرد.»

دونالد ترامپ روز ۱۶ بهمن با امضای یک دستور‌العمل اجرایی، کارزار «فشار حداکثری» بر جمهوری اسلامی ایران را از سر گرفت.

بر اساس این دستورالعمل، با بازگشت فشار حداکثری بر جمهوری اسلامی ایران، مسیرهای دستیابی آن به سلاح هسته‌ای مسدود و با نفوذ مخرب حکومت ایران در خارج از این کشور مقابله می‌شود.

در بخش دیگری از این دستورالعمل آمده است که دونالد ترامپ در اختیار داشتن توانایی‌های تسلیحات هسته‌ای جمهوری اسلامی، و همچنین حمایت پایدار آنها از تروریسم، به‌ویژه علیه منافع ایالات متحده، را تحمل نخواهد کرد.

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، روز جمعه ۲۶ بهمن با هشدار نسبت به افزایش شدید ذخیره اورانیوم غنی‌سازی شده جمهوری اسلامی، تاکید کرد که فرصت برای احیای توافق برجام رو به پایان است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
zavareh - رودسر، ایران
این سیاست حقیرانه مماشات همه جانبه شما نسبت به این حکومت آدمخوار شوربختانه نشان می دهد که شما مدتهاست که گروگان این جانیان عربده کش هستید.
جمعه ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۰
۵۴
rood120 - منچستر، انگلستان

خفه، شما خودتان دارید استفاده هم کردید و در تاریخ ننگین کشورتان جان دها میلیون انسان بی گناه را گرفتید دیگه با چه رو دارید هارت و پورت می کنید ، بوقتش ایران اتمی هم رو خواهد کرد آنوقت می فهمید بقول اصفهانی ها کک خوردن اندازه داره . خائن و وطن فروش ها منفی یادتون نره هاهاها
جمعه ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۰
۴۱
Nasrol.Senvar.Hani - مسکو، روسیه
ساندیس میگن گرون شده, درسته؟
جمعه ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۲
۳۷
Munchen - مونیخ، آلمان
حرف مفت نزن گاگول بسیجی.آمریکا هر کاری کرد بهترین ها رو برای مردم خودش فراهم کرد،دقیقا برعکس رژیم جایتکار اشغالگر و رهبر مفعولت خامنه ای. شماها اما ایتقدر بدبخت هستید که ۹۰٪ مملکت میخوان سر به تنتون نباشند و کافیه یک جرقه بخوره شورتتون رو بکشن سرتون، درست مثل قذافی تو لیبی .همون سرنوشت و چاقو که رفت .... در انتظار سران نظامه!
جمعه ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.