اورژانس ایران: تجاوز در آمبولانس مربوط به سال ۹۶ است و فرد خاطی اخراج شده است

بی بی سی: سازمان اورژانس ایران تجاوز به یک بیمار در یکی از مراکز اورژانس را تایید کرده است، اما می‌گوید این واقعه مربوط به ۷ سال پیش است.

بابک یکتاپرست، سخنگوی سازمان اورژانس ایران گفت فرد خاطی که یک تکنسین بوده، همان موقع در سال ۱۳۹۶ «اخراج شده است.»

 

واکنش سازمان اورژانس کشور پس از خبر ساز شدن اظهارات یک وکیل دادگستری است که با اشاره به پرونده «تجاوز یک تکنسین‌ آمبولانس» به موکلش از رای ناکافی دادگاه علیه فرد متجاوز اظهار خشم و ناراحتی کرده بود.
 
ندا شمس، وکیل دادگستری در روزهای اخیر در برنامه اینترنتی «حرف نو» گفته بود که «تکنسین آمبولانس با تزریق داروی بیهوشی به قربانی و با انحراف مسیر به مدت ۵۷ دقیقه، در حالتی که موکلم پریود و نیمه بیهوش بوده با دست به او تجاوز کرده است.»
به گفته ندا شمس، قاضی دادگاه این عمل را «تجاوز» محسوب نکرده است و جرم را به «رابطه نامشروع مادون زنا» تخفیف می‌دهد و در همین رای هم میزان مجازات را تخفیف می‌دهد.
 
به گفته این وکیل دادگستری،‌ «علیرغم نحوه تجاوز و کبودی‌های شدید دور گردن قربانی که بر اثر فشار دست متجاوز به ‌وجود آمده»، قاضی دادگاه به دلیل این که نزدیکی کامل جنسی هنگام جرم صورت نگرفته، با تخفیف تعداد ضربات شلاق مجرم را فقط به مدت ۲ سال از خدمت تعلیق کرده است.»
 
سخنگوی اورژانس کشور که پیشتر در مورد جزییات پرونده اظهار بی‌اطلاعی کرده بود، گفت که خود خانم شمس با اورژانس تماس گرفته و گفته است که تجاوز به موکل او «در سال ۹۶ اتفاق افتاده و مربوط به یکی از مراکز اورژانس بوده است و ضمن برخورد با فرد خاطی در همان زمان از اورژانس اخراج شده است.»
 
بابک یکتاپرست افزود که خانم شمس این پرونده را به عنوان «یک مثال» در خصوص انواع قوانین حقوقی مطرح کرده بوده و «قصدی برای انتشار محتوایی علیه اورژانس نداشته است.»
 
آقای یکتاپرست همچنین تاکید کرد که «امنیت روانی و حریم شخصی بیمار اولویت اول و خط قرمز ما در اورژانس است و اگر کوچکترین خدشه‌ای توسط هر کسی به آن وارد شود، بدون اینکه منتظر روند و پیگیری‌های قضایی بمانیم، فرد تعلیق می‌شود و در صورت اثبات از اورژانس اخراج می‌شود.
لینک مرتبط:
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
Momijii - توکیو، ژاپن

چه حکم سنگینی ؟ اخراج !!!!!! تازه اگه راست باشه !!
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۹
۴۱
karaji - کرج ، ایران
بله دوست عزیز اخراج البته از این بخش به بخش زنان ..تو ایران مجازات مال بیچاره هاست وگرنه برای خودشون ترفیع هست ..
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.