وزیر دادگستری ایتالیا: آمریکا فعلا خواهان استرداد محمد عابدینی نشده است

 وزارت دادگستری آمریکا. آرشیوصدای آمریکا: وزیر دادگستری ایتالیا روز پنجشنبه ۲۰ دی اعلام کرد ایالات متحده فعلا درخواست رسمی برای استرداد محمد عابدینی، که به اتهام نقض تحریم‌های آمریکا در میلان بازداشت شده، ارایه نکرده است.

به گزارش رویترز، کارلو نوردیو، وزیر دادگستری ایتالیا گفت: «صرف نظر از آزادی چچیلیا سالا، موضوع عابدینی کاملا حقوقی است.... صحبت در مورد استرداد عابدینی زود است؛ به این دلیل که تاکنون هیچ درخواست رسمی برای ما ارسال نشده است.»


چچیلیا سالا، روزنامه نگار ایتالیایی که روز ۲۹ آذر در ایران دستگیر و زندانی شده بود، روز چهارشنبه ۱۹ دی آزاد شد و به کشورش بازگشت.

برخی رسانه‌ها با استناد به اظهارت یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گزارش داده‌ بودند که بازداشت این روزنامه‌نگار ایتالیایی از سوی جمهوری اسلامی، به تلافی دستگیری محمد عابدینی، شهروند ایرانی سوئیسی، در ایتالیا انجام شده است.

عابدینی به دلیل نقض تحریم‌های آمریکا علیه حکومت ایران در زمینه انتقال فناوری پهپادی به ایران در ایتالیا دستگیر شده است. او قرار بود به آمریکا منتقل شود.

در سال‌های اخیر، نیروهای امنیتی حکومت ایران ده‌ها تبعه خارجی و دوتابعیتی را عمدتاً به اتهام جاسوسی و امنیتی بازداشت کرده‌اند. گروه‌های حقوق بشر جمهوری اسلامی را متهم کرده‌اند که از طریق این دستگیری‌ها تلاش می‌کند از کشورهای دیگر امتیاز بگیرد. حکومت ایران این موضوع را تکذیب می‌کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
دم خروس بیرون زد. دختر خبرنگار ایتالیائی را آزاد کردند تا فعلا عابدینی را به امریکا تحویل ندهند
‌پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویتکاف: توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی باید دائمی باشد
  • حزب‌الله لبنان: اگر به ایران حمله شود دخالت نمی‌کنیم اما آسیب به خامنه‌ای خط قرمز ماست
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • محسنی اژه‌ای در مورد اعتراضات دانشگاه ها تهدید کرد: ما وارد می‌شویم و هزینه بالاتر می‌رود
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند