جزئیات جدید در پرونده «تجاوز گروهی به یک پناهجوی ۳۰ ساله ایرانی»

پلیس در محل وقوع جنایت، ایزرلون، ۸ سپتامبر ۲۰۲۴دویچه وله: دادستانی آلمان در پرونده "تجاوز گروهی به یک پناهجوی ۳۰ ساله ایرانی" گفته است که این اقدام انگیزه شخصی داشته است. این اتفاق در شهر ایزرلون در منطقه زارلاند رخ داده و دادستانی انگیزه سیاسی را در این ماجرا منتفی می‌داند.

سخنگوی دادستانی گفته است پس از پایان تحقیقات در پرونده "تجاوز به یک پناهجوی ایرانی" علیه چهار متهم کیفرخواست صادر شده است. انگیزه احتمالی این جنایت به مسائل مالی و انتقام شخصی مرتبط است.


قربانی این جنایت هولناک قبلا گفته بود که او منتقد رهبری جمهوری اسلامی و پناهنده سیاسی در آلمان است.

به گفته دادستانی، قربانی ظاهرا به اعضای خانواده متهمان توهین کرده بود. همچنین گفته می‌شود که برای دستگیری قربانی، جایزه‌ای به مبلغ ۲۰ هزار یورو تعیین شده بود که احتمالا متهمان قصد بهره‌برداری از آن را داشته‌اند. بازرسان پرونده در حال تحقیق روی این موضوع هستند که چه کسی برای دستگیری قربانی جایزه تعیین کرده بوده است.

از سوی دیگر ظاهرا یک فرد دیگر نیز در این پرونده وجود دارد که با خودرو از محل جنایت فرار کرده است. این خودرو هرگز پیدا نشد و به همین دلیل بازرسان بر آنند که شخصی که به متهمان اصلی کمک کرده توانسته بدون آنکه شناسایی شود فرار کند. متهمان اصلی پیاده از محل جنایت گریختند و بعد از سوی پلیس در جنگلی که در آن نزدیکی بود دستگیر شدند.

بر اساس کیفرخواست، چهار متهم که همگی ایرانی و با یکدیگر خویشاوند هستند، قربانی را که یک پناهجوی ایرانی است، در ساختمانی متروکه در شهر ایزرلون که سابقا کارخانه آبجوسازی بوده شکنجه کرده‌اند.

آن‌ها قربانی را بسته و مورد ضرب‌وشتم قرار داده‌اند و به گفته دادستانی برای تحقیر بیشتر، قربانی را با یک شیئ مورد تجاوز قرار داده‌اند.

متهمان ضمن تحقیر و تهدید به مرگ قربانی از این صحنه‌ها فیلم‌برداری نیز کرده‌اند. بازرسان اکنون فیلم این حادثه را در اختیار دارند که در گوشی همراه یکی از مظنونان بازداشت‌شده یافت شده است.

این فیلم، در کنار آثار "دی‌ان‌ای" DNA روی ابزارهای مورد استفاده در این جنایت، به‌عنوان مدرک و سند کلیدی پرونده به حساب می‌آید.

دادگاه ایالتی شهر هاگن اکنون مشغول بررسی پذیرش کیفرخواست برای برگزاری جلسه اصلی محاکمه است.

به گفته بازرسان از آنجا که هم متهمان و هم قربانی ایرانی هستند و همه به یک گروه اپوزیسیون تعلق دارند، احتمال سیاسی بودن این جنایت منتفی است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
به امید فردایی بهتر - تهران، ایران

آن شیئ را خشک خشک به همه متهمان وارد کنند
‌پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۴
۳۵
مساوات - مساوات، ایتالیا
حتما جمهوری خواه و چپول بودند
‌پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +246پرچم شیر و خورشید ایران بر فراز سکوی نخست المپیاد جهانی به اهتزاز درآمد!
  • +179رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +131برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +125ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +120ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +119مهدی پرپنچی : خامنه‌ای درست می‌گوید که اسرائیل و آمریکا دست‌خالی برگشتند
  • +113درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +104انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +88همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +87دو فلسطینی «در حال تسلیم» به ضرب گلوله سربازان اسرائیل کشته شدند + ویدیو