فعالیت صبحگاهی خطر ابتلا به سرطان روده را تا ۱۱ درصد کاهش می‌دهد

داشتن فعالیت بدنی صبحگاهی و عصرگاهی ممکن است خطر ابتلا به سرطان روده را تا ۱۱ درصد کاهش دهددویچه وله: یک مطالعه جدید نشان می‌دهد داشتن فعالیت بدنی صبحگاهی و عصرگاهی ممکن است خطر ابتلا به سرطان روده را تا ۱۱ درصد کاهش دهد.

به نوشته گاردین، محققان دانشگاه رگنسبورگ آلمان با مطالعه بر روی بیش از ۸۶ هزار بزرگسال بریتانیایی بین سنین ۴۲ تا ۷۹ سال دریافتند دو اوج فعالیت روزانه، یعنی حدود ساعت ۸ صبح و ۶ بعد از ظهر، با کاهش خطر سرطان روده بزرگ مرتبط است".


این یافته‌ها در مجله "BMC Medicine" منتشر شد.

نتایج این مطالعه حتی در مورد افراد سیگاری و کسانی که در شیفت‌های نامنظم کار می‌کردند نیز صادق بود.

سرطان روده که به عنوان سرطان کولورکتال نیز شناخته می‌شود، می‌تواند در هر جایی از روده بزرگ از جمله راست روده ایجاد شود. این نوع سرطان یکی از شایع‌ترین سرطان‌ها در سراسر جهان است.

تغییر مداوم در اجابت مزاج، خونریزی گوارشی، ناراحتی گوارشی مداوم مانند دفع گاز یا درد شکم، ضعف و خستگی، کاهش وزن بدون دلیل و فقر آهن غیر قابل توضیح در مردان و در زنان پس از یائسگی از علائم این سرطان هستند.

اگر ۴۵ سال یا بیشتر دارید، باید غربالگری سرطان کولورکتال را شروع کنید. همچنین اگر سابقه خانوادگی پولیپ یا سرطان کولورکتال دارید، با پزشک خود در مورد احتمال و خطر ابتلا به آن صحبت کنید.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • تسنیم با انتشار ویدیویی از تنگسیری: تا یک ایرانی باغیرت وجود داره،«اشغال جزایر» اتفاق نمی‌افتد
  • طعنه وزارت خارجه اسرائیل در ماه‌گرد مرگ خامنه‌ای: هم مذاکره شد، هم جنگ شد، هم هنوز دفنت نکردند
  • دیده شدن خودروهای شبه‌نظامی با پرچم عراق و حشدالشعبی در خرمشهر همزمان با ادامه حملات هوایی
  • باورتان نمی شود که این دو زن جوان یکی هستد!
  • دوران نبرد با تاریکی؛ تلاش همیشگی برای نجات ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هشتاد و سوم
  • خط و نشان امنیتی سازنده سریال «گاندو»: «بعد از جنگ، پوست سلبریتی‌ها را می‌کنیم!» + ویدیو
  • حضور زنان حامی جمهوری اسلامی با اسلحه در سطح خیابانهای ایران + ویدیو
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • ویدیوهای روز: از سقوط موشک جمهوری اسلامی پس از شلیک تا شوخی اسرائیل با حامیان رژیم