ترامپ پس از مدت‌ها بار دیگر به کاخ سفید بازگشت و بایدن از او استقبال کرد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آتی آمریکا و جو بایدن، رئیس‌جمهور کنونی ایالات متحدهدویچه وله: دونالد ترامپ برای اولین بار پس از مدت‌ها بار دیگر به کاخ سفید بازگشت. جو بایدن از رئیس‌جمهور آینده ایالات متحده استقبال کرد تا درباره روند انتقال قدرت با او گفت‌وگو کند. ترامپ گفت، سیاست "سخت است و در مواردی زیبا نیست".

یک هفته پس از پیروزی دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده، جو بایدن از او در کاخ سفید استقبال کرد. بایدن با دست دادن، به او در محل اقامت خود در واشنگتن خوشامد گفت تا در مورد انتقال قدرت با او گفت‌وگو کند.


ترامپ از بایدن دموکرات تشکر کرد و گفت که در پی انتقال قدرت به روان‌ترین شکل ممکن است. او افزود: «سیاست سخت است و در بسیاری از موارد، دنیای زیبایی نیست، اما امروز دنیای زیبایی است.»

چهار سال پیش، ترامپ خود این سنت را شکست و از استقبال جو بایدن، پیروز انتخابات آن زمان، خودداری کرد. کارین ژان‌پیر، سخنگوی بایدن، درباره دلیل استقبال از ترامپ گفت که رئیس‌جمهور معتقد است که باید به قوانین و نهادهای آمریکا احترام گذاشته شود.

او گفت: «مردم آمریکا شایسته این هستند. آن‌ها شایسته انتقال مسالمت‌آمیز قدرت هستند.»

بر خلاف پروتکل، ملانیا، همسر ترامپ، در این مراسم استقبال در کاخ سفید حضور نداشت. دفتر او پیش‌تر در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرده بود که بانوی اول آینده در این دیدار حضور نخواهد داشت.

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی، گفت که بایدن قصد دارد با ترامپ در رابطه با مهم‌ترین موضوعات سیاست خارجی، از جمله جنگ اوکراین، گفت‌وگو کند.

ایالات متحده تحت دولت بایدن مهم‌ترین حامی کی‌یف در جنگ دفاعی علیه روسیه بوده است. ترامپ پیش‌تر با ادامه کمک‌های میلیاردی به اوکراین مخالفت کرده و گفته بود که قصد دارد جنگ اوکراین را به سرعت پایان دهد.

با این حال ترامپ در دیدار هفته گذشته خود با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین گفت که همچنان از کی‌یف در برابر تهاجمات روسیه پشتیبانی خواهد کرد.

در حالی که بایدن پس از پیروزی خود در انتخابات ۲۰۲۰، انتقال منظم قدرت را دنبال کرد، ترامپ از این روند خودداری کرده و همچنین در مراسم تحلیف بایدن نیز حضور نیافت. او در عوض ادعای تقلب در انتخابات را مطرح کرد که همچنان به آن معتقد است؛ ادعایی که هرگز صحت آن رسما ثابت نشد.

در آن زمان طرفداران افراطی ترامپ که تحت تأثیر سخنان او قرار گرفته بودند، در تاریخ ۶ ژانویه ۲۰۲۱ به کنگره آمریکا یورش بردند تا مانع تأیید پیروزی بایدن توسط کنگره شوند.

این بار دونالد ترامپ در تاریخ ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵ به عنوان چهل‌وهفتمین رئیس‌جمهور ایالات متحده در کنگره سوگند خواهد خورد. او اعلام کرده است که در اولین روز خود در سمت ریاست‌جمهوری، افرادی را که در حمله به کنگره محکوم شده‌اند، عفو خواهد کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +200رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +142برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +133ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +123درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +112انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +86آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +82هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه