پوتین به ترامپ تبریک گفت و او را «نترس همچون یک مرد» خواند

 رئیس‌جمهوری روسیه، ولادیمیر پوتین - آرشیوصدای آمریکا: رئیس‌ جمهوری روسیه روز پنج‌شنبه در نخستین اظهارنظر عمومی‌اش درباره انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده، به دونالد ترامپ بابت پیروزی تبریک گفت و شجاعت او را در جریان سوءقصدی که در ماه ژوئیه علیه جانش صورت گرفت، ستود.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، ولادیمیر پوتین در همایشی در شهر بندری سوچی گفت: «رفتار او در لحظه سوءقصد برای من تأثیرگذار بود. مشخص شد مرد شجاعی است.» او افزود: ترامپ «خود را به طور درستی نشان داد، و نترس، همچون یک مرد.»


رئیس جمهوری روسیه همچنین گفت آنچه ترامپ درباره «تمایل به بازسازی روابط با روسیه و کمک به پایان بحران اوکراین» گفته، به نظرش «دست‌کم شایسته توجه است.»

پوتین در جلسه پرسش و پاسخی در این کنفرانس گفت: «مایلم از این فرصت استفاده کنم و پیروزی او در انتخابات ریاست‌ جمهوری ایالات متحده را تبریک بگویم.» وی در پاسخ به پرسشی درباره دوره دوم ریاست جمهوری ترامپ گفت: «نمی‌دانم چه اتفاقی خواهد افتاد. هیچ ایده‌ای ندارم.»

او اضافه کرد: «این آخرین دوره ریاست‌ جمهوری اوست. این که چه خواهد کرد، به خودش مربوط است.»

ولادیمیر پوتین سال جاری میلادی پنجمین دوره ریاست‌ جمهوری خود را آغاز کرده و تا سال ۲۰۳۰ در قدرت خواهد ماند، و حتی ممکن است پس از آن نیز برای شش سال دیگر کاندیدا شود.

سخنگوی کرملین، دمیتری پسکوف، روز پنج‌شنبه گفت کرملین احتمال تماس بین پوتین و ترامپ پیش از مراسم تحلیف را رد نمی‌کند، زیرا ترامپ گفته بود «پیش از مراسم تحلیف با پوتین تماس خواهد گرفت.»

کرملین پیش‌تر از ادعای ترامپ که می‌تواند در عرض ۲۴ ساعت به مناقشه اوکراین پایان دهد استقبال کرده بود، اما تأکید کرده است که منتظر گام‌های مشخص سیاسی خواهد بود.

بخش انگلیسی صدای آمریکا مرداد ماه گذشته در گزارش داد یک ارزیابی تازه اطلاعاتی ایالات متحده نشان داد که درست مانند سال ۲۰۱۶ و ۲۰۲۰، تلاش‌های نفوذ روسیه بر حمایت از نامزدی ترامپ در انتخابات متمرکز است.

یک مقام اطلاعاتی آمریکا گفت: «منفعت اصلی روسیه در این انتخابات مخالفت با نامزدهایی است که می‌خواهند به کی‌یف کمک کنند.» او افزود: «ما انتظار داریم تمرکز روسیه روی این (موضوع اوکراین) باقی بماند.» مقامات اطلاعاتی گفتند برعکس روسیه، جمهوری اسلامی ایران نمی‌خواهد ترامپ رئیس جمهوری بعدی آمریکا شود.

تهاجم روسیه به اوکراین با کمک‌های کشورهای غربی به کی‌یف و در راس آنها، ایالات متحده آمریکا، مواجه شد. روسیه ماه‌ها پس از انکار قصد حمله به اوکراین، در نهایت به این کشور همسایه خود حمله کرد
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۲۶
romano - تهران، ایران
هموطن ترامپ قهرمان و اسرائیل همیشه قدرتمند میبینید مناسبات دنیا بر اساس دنیای ساده انگارانه شما نیست بر اساس قدرت و پول است. دلار نفتی و بمب اتمی روسیه بر جان اوکراینیهای بور سفید چشم آبی و شعار دموکراسی میچربد. برای همین است که دائم میگویم ایران باید قدرت داشته باشد و اسرائیل را مثل سگ بزند و ملا برود. این تنها راه رهایی از این دوگانگی اوکراینی برای ایرانیهاست. میدانم آرزو میکنید ملاها بروند من هم همنیطور ولی این دنیا کثیف است و جان شما و وطن شما حتی از اوکراین هم ارزشش پایینتر است. البته میدانم آدم ساده دنبال جواب ساده است و این گفته‌ها چیزی را در ایرانیان پیرو ساده دل عوض نخواهد کرد. اسرائیل دشمن دموکراسی ایرانی است او از تخاصم سود ژئوپلتیک میبرد. مشکل شما و ارزشیها یکی است هردو در ایدئولوژی سیر میکنید. با حرفهای امثال ترامپ و نیتانیاهو سر مار و اختاپوس و قاسم کتلت گفتن مشکل شما حل نمیشود. باید پشت مردم خود باشید آزادی خواهد آمد.
جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۲:۵۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • سپاه از بارورسازی ابرها در سه منطقه خبر داد، پزشکیان از ارسال باران از سوی خدا سخن گفت
  • پزشکیان: مجبور باشیم، زمستان هم برق را قطع می‌کنیم
  • حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • کپسول بتنی تنها راه مجاز ورود زنان به ورزشگاه‌ از نظر علم الهدی؛ خب، مستقیم بگویید راه نمی‌دهیم!
  • نتانیاهو قرارداد ۳۵ میلیارد دلاری صادرات گاز به مصر را تأیید کرد
  • گروگان‌گیری مجدد سپاه برای مبادله زندانی؛ این بار دو شهروند کره جنوبی در ازای دونده‌های متجاوز
  • پوتین: در صورت توقف روند صلح اراضی بیشتری در اوکراین تصرف می‌کنیم
  • دانشمند هسته‌ای حامی اسرائیل چگونه کشته شد؟ تل‌آویو به دنبال ردپای تهران در قتل مشکوک ماساچوست
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»
  • +285شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +238شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +207حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +188بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +134تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +122شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +117امام جماعت شهرستان تفت بر بالای منبر سکته کرد
  • +114چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +86«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +77کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید