گالانت: اجازه نمی‌دهیم حزب‌الله دوباره در مناطق مرزی مستقر شود

صدای آمریکا: یوآف گالانت، وزیر دفاع اسرائیل، روز یکشنبه از مناطق مرزی اسرائیل و لبنان بازدید و تاکید کرد کشورش هرگز اجازه استقرار مجدد حزب‌الله در مناطق مرزی را نخواهد داد.

گالانت گفت در روستاهای مرزی لبنان، تونل‌های زیرزمینی و انبارهای اسلحه فراوانی وجود دارد و سربازان اسرائیلی صدها قبضه آرپی‌جی، مهمات، و موشک‌های ضدتانک در آنجا پیدا کرده‌اند.


او افزود که ارتش اسرائیل سرگرم نابود کردن تسلیحات حزب‌الله بر روی زمین و زیر زمین است.

وزیر دفاع اسرائیل نابودی تسلیحات و زیرساخت‌های حزب‌الله و جلوگیری از استقرار مجدد آنها در نزدیکی مرز با کشورش را به منظور تضمین بازگشت ایمن شهروندان اسرائیلی ساکن مناطق مرزی با لبنان ضروری خواند.

یوآف گالانت بار دیگر تصریح کرد عملیات علیه حزب‌الله تا زمان تحقق اهداف اسرائیل ادامه خواهد یافت.

حزب‌الله لبنان از فردای حمله تروریستی ٧ اکتبر حماس، به طور یکجانبه حملات راکتی و پهپادی خود علیه اسرائیل را آغاز کرد و طی بیش از یک‌سال گذشته همچنان به حملات خود علیه اسرائیل ادامه داده است.

در نتیجه حملات حزب‌الله به شمال اسرائیل، ده‌ها هزار شهروند اسرائیلی مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند.

اسرائیل در واکنش به حملات حزب‌الله، صدها عضو این گروه نیابتی جمهوری اسلامی از جمله دبیرکل و فرماندهان ارشد آن را از پا در آورده و بارها تصریح کرده حملات به این گروه تا زمان حصول اطمینان از بازگشت ایمن شهروندان ساکن شمال اسرائیل به خانه‌هایشان ادامه خواهد یافت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۲
یا فاطمه زهرا - سیسیل ، ایتالیا
درست همان کلامی که عمو پوتین زد، اجازه نمی‌دهیم که ناتو در مناطق مرزی ما مستقر شود که غرب به جنگش رفت.
دوشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۰۱:۳۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟