تهدید دوباره عراقچی: واکنش ایران به اسرائیل حتمی است

رادیو فردا: عباس عراقچی، وزیر خارجه جدید جمهوری اسلامی، برای چندمین بار در روزهای اخیر بر «قطعی و حتمی بودن» پاسخ ایران به اسرائیل به دلیل کشته شدن اسماعیل هنیه تاکید کرد.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی روز یکشنبه چهارم شهریور در توییتی نوشت در گفت‌وگوی تلفنی با همتای ایتالیایی خود، آنتونیو تاجانی، به او تاکید کرده است پاسخ تهران به اسرائیل «حتمی است» و «دقیق و حساب شده خواهد بود».


عباس عراقچی با بیان اینکه با همتای ایتالیایی خود «بحث مفصلی» درباره منطقه داشته، مدعی شد که جمهوری اسلامی، برخلاف اسرائیل، «به دنبال گسترش تنش نیست اگرچه از آن هراسی ندارد».

در پی کشته شدن اسماعیل هنیه، مقام ارشد حماس که به تهران سفر کرده بود، مقام‌های جمهوری اسلامی بارها اسرائیل را به انتقام و «خونخواهی» تهدید کرده‌اند.

حماس از سوی آمریکا و اتحادیه اروپا گروهی تروریستی شناخته می‌شود.

اظهارات جدید وزیر خارجه جمهوری اسلامی در حالی بیان شده که یک شب پیشتر اسرائیل از حمله پیشدستانه به مواضع حزب‌الله لبنان برای خنثی کردن طرح این گروه خبر داده بود.

عباس عراقچی در روزهای اخیر چند بار دیگر به موضوع «حتمی بودن» پاسخ تهران به اسرائیل تاکید کرده و از جمله صبح یکشنبه هم گفت که این پاسخ «در زمان مناسب و به شیوه مناسب» داده خواهد شد.

آمریکا و برخی کشورهای اروپایی در هفته‌های اخیر از ایران خواسته‌اند تنش‌ها را تشدید نکند و مانع از شعله‌ور شدن آتش جنگ شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۹
sabbas - لندن، انگلستان
جرعتشو ندارین. اگر هم داشتین هم نمیکردین چونکه نتیجه ش یه افتضاح دیگه ایی براتون ببار میاره ولی شما ها مزدورین و معضور و نکردنش هم ابروریزیه براتون. امان از رجز خوانی و عربده کشی لات و پوت های سپایه لق.
دوشنبه ۰۵ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +129حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +110حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +104سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +103کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +95رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +80نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +78لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +70پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +68«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +67کشف ۳ تن گوشت الاغ و قاطر با برچسب «گوساله منجمد برزیلی» در تهران