پاول دورف، مؤسس تلگرام، در حومه پاریس دستگیر شد + واکنش‌ها

کانال‌های تلویزیون TF۱ و BFM TV به نقل از منابع ناشناس اعلام کردند، موسس و مدیر عامل و میلیاردر روسی- فرانسوی برنامه پیام رسان تلگرام، عصر شنبه در فرودگاهی در حومه پاریس دستگیر شد.

به گزارش ایسنا، کانال تلویزیونیTF۱  در وب‌سایت خود گزارش کرد پاول دورف، موسس و مدیرعامل تلگرام با جت شخصی خود در حال سفر بود و افزود که او در فرانسه به عنوان بخشی از تحقیقات اولیه پلیس بازداشت شده است.


TF۱ و BFM هر دو اعلام کردند، تحقیقات بر روی کمبود ناظر در تلگرام متمرکز شده و پلیس فکر می‌کند که این وضعیت باعث می‌شود که فعالیت‌های مجرمانه در برنامه پیام‌رسانی ادامه یابد.

به نقل از خبرگزاری رویترز، دورف در ماه آوریل به تاکر کارلسون، روزنامه‌نگار آمریکایی درباره خروجش از روسیه و جستجوی محلی برای شرکتش که شامل فعالیت‌هایی در برلین، لندن، سنگاپور و سانفرانسیسکو می شود، گفته بود: «ترجیح می‌دهم آزاد باشم تا از کسی دستور بگیرم.»

وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد سفارت این کشور در پاریس در حال شفاف سازی وضعیت پیرامون دورف است و از سازمان‌های غیر دولتی غربی خواست تا خواستار آزادی او شوند.

شبکه تلویزیونی TF۱ گزارش کرد، دورف از جمهوری آذربایجان در حال سفر بود و حدود ساعت ۸ بعد از ظهر (۱۸ به وقت گرینویچ) در فرودگاه «بورژ» دستگیر شد.

ولادیسلاو داوانکوف، معاون رئیس دومای دولتی روسیه گفت: «روسیه خواستار آزادی فوری پاول دورف، بنیانگذار تلگرام است که بنا بر گزارش ها در فرانسه بازداشت شده است.»

داوانکوف در ساعات اولیه روز یکشنبه در تلگرام از سوابق دورف دفاع کرد و گفت: «به ندرت شاهد هستیم که کسی برای توسعه خدمات دیجیتال در روسیه و جهان کاری انجام داده باشد.»

وی افزود: «ما باید او را از آنجا بیرون بیاوریم. من از سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه خواسته‌ام که از مقامات فرانسه برای آزادی پاول دورف از بازداشت درخواست کند. دستگیری وی می‌تواند انگیزه سیاسی داشته باشد و برای دسترسی به اطلاعات شخصی کاربران تلگرام مورد استفاده قرار گیرد. ما نمی‌توانیم این اجازه را بدهیم.»

واکنش تند ایلان ماسک به خبر دستگیری پاول دروف در فرانسهایلان ماسک در واکنش به دستگیری پاول دورف در فرانسه؛ با انتشاری تصویری از دروف نوشت: «سال ۲۰۳۰ است و شما به خاطر پسندیدن یک میم در اروپا اعدام می‌شوید.»
واکنش جنجالی سربازان روسیه به دستگیری پاول دروفواکنش جنجالی سربازان روسیه به دستگیری پاول دروف سربازان روسی بر روی خمپاره‌ها نوشتند: ZaDurova به معنای «دورف را آزاد کنید»! پاول دورف، بنیانگذار تلگرام، در فرودگاه پاریس دستگیر شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
AKBAR_KACHAL - لندن، انگلستان
واتزب که ازش جاسوسی میشه دیدن تلگرام نمیتونن ازش جاسوسی کنن حالا صاحبشو دستگیر کردن تا بتونن از تلگرام هم جاسوسی کنن.
یکشنبه ۰۴ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۱
۸۶
میلاد2020 - داخائو، آلمان
اخبار جنایتهای اسراییل در تلگرام پخش میشه و چون نمیتونن سانسورش کنن، دوروف را گرفتن که مجبورش کنن برای صهیون سانسور کنه.
یکشنبه ۰۴ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • ماجرای کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج و ۳۰۰ مسوول میدانی بسیج در یک روز
  • مدیر مرکز ضد تروریسم آژانس امنیت ملی آمریکا در مخالفت با جنگ ایران استعفا داد
  • وزیر امور خارجه آلمان: ایده تغییررژیم کنترل‌شده در ایران غیرواقعی است
  • ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • اسرائیل خطاب به بسیجیان: آیا ارزش دارد جانتان را برای رهبران پوشالی به خطر بیاندازید؟
  • واشنگتن پست: اسرائیل ایرانیان را به شورش فرا می‌خواند به‌رغم آنکه از احتمال «قتل‌عام» آنها آگاه است
  • هشدار شاهزاده رضا پهلوی به سرکوبگران در شب چهارشنبه سوری: از ساعت ۶ بعدازظهر خیابان‌ها را ترک کنید
  • شیرین عبادی همکاری با تیم حقوقی رضا پهلوی را تأیید کرد:رژیم می‌خواهد زمین سوخته تحویل دهد
  • ترامپ : ناتو در این جنگ کنار ما نیست؛ نیازی هم به آن نداریم
  • +326ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +275شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +256اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +184ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +165فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +141شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد