پنتاگون: تغییرات آرایش نظامی ما بر محاسبات ایران اثر می‌گذارد

دویچه وله: معاون سخنگوی پنتاگون با اشاره به ورود ناو هواپیمابر آمریکا به منطقه گفت که تغییرات آرایش نظامی این کشور بر محاسبات ایران تاثیر خواهد گذاشت. سینگ همچنین حمله حوثی‌ها به نفتکش سونیون را خطری برای محیط زیست دریای سرخ خواند.

سابرینا سینگ، معاون سخنگوی پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) روز پنجشنبه اول شهریور در گفت‌وگو با جمع خبرنگاران با اشاره به ورود ناو هواپیمابر "آبراهام لینکلن" به منطقه تحت مسئولیت فرماندهی مرکزی ایالات متحده اعلام کرد که تغییرات در آرایش نظامی آمریکا بر محاسبات حکومت ایران تاثیرگذار خواهد بود.


وب‌سایت وزارت دفاع ایالات متحده به نقل از سینگ نوشت: «ما این پیام را ارسال می‌کنیم که برای بازدارندگی در منطقه هستیم و آنجا هستیم تا از نیروهای خود محافظت کنیم و همچنین در صورت نیاز از اسرائیل دفاع کنیم.»

معاون سخنگوی پنتاگون با بیان اینکه این کشور "آماده پاسخگویی" به طیف مختلفی از احتمالات است تاکید کرده که همچنان به تلاش‌ها برای تنش‌زدایی در منطقه ادامه خواهند داد و برای برقراری آتش‌بس به منظور بازگرداندن تمامی گروگان‌های اسیر در دست حماس و پایان دادن به جنگ این گروه تروریستی با اسرائیل در غزه متمرکز خواهند بود.
پنتاگون: حمله حوثی‌ها محیط زیست دریای سرخ را تهدید می‌کند
معاون سخنگوی پنتاگون در ادامه گفت، شبه‌‌نظامیان حوثی که روز چهارشنبه ۲۱ اوت کشتی تجاری یونانی سونیون را مورد حمله قرار دادند، تهدید "فاجعه‌بار زیست‌محیطی" در دریای سرخ درست کرده‌اند.

او ضمن انتقاد از انگیزه‌های این گروه در این حمله افزود: «این یک فاجعه زیست‌محیطی است. آنها گفتند که این حملات را برای کمک به مردم غزه انجام می‌دهند، بی آن که بدانند چگونه ممکن است که این حمله به ساکنان غزه کمک کند.»

بر اساس آنچه پنتاگون روز پنجشنبه اعلام کرده است: «احتمال دارد نفت از کشتی مورد حمله حوثی‌ها در دریای سرخ نشت کند و این منجر به یک فاجعه زیست‌محیطی شود.»

معاون سخنگوی پنتاگون همچنین هشدار داد که فاجعه زیست‌محیطی نشت نفت در دریای سرخ به خود حوثی‌ها نیز آسیب خواهد رساند.

در همین حال ماموریت نظامی "آسپیدس" نیروی دریایی اتحادیه اروپا در دریای سرخ نیز روز پنجشنبه اعلام کرد که نفتکش سونیون پس از حمله در دریای سرخ، اکنون در یک خطر زیست‌محیطی قرار گرفته است.
حوثی‌ها مسئولیت حمله را بر عهده گرفتند
یحیی سریع، سخنگوی حوثی‌ها در بیانیه‌ای اعلام کرد که این گروه مسئولیت حمله به نفتکش سونیون را پذیرفت. او گفت که حوثی‌ها مستقیماً این کشتی را در حالی که در خلیج عدن و دریای سرخ در حرکت بود مورد اصابت قرار دادند.

در بیانیه منتشر شده ادعا شده است که این کشتی ممنوعیت ورود کالاها به بنادر اسرائیل را نقض کرده است.

از نوامبر گذشته، حوثی‌ها کشتی‌های مرتبط با اسرائیل را به‌ دلیل "همبستگی با غزه" هدف قرار می‌دهند.

در گزارش ماموریت نظامی نیروی دریایی اتحادیه اروپا آمده است که نفتکش سونیون پس از چندین حمله بر روی سطح آب شناور بوده است، اما اکنون در دریای سرخ لنگر انداخته، هرچند که مشخص نیست، آیا هنوز در حال سوختن در آتش است یا خیر.

سونیون سومین کشتی تحت مدیریت شرکت یونانی دلتا تانکرز است که در ماه جاری در دریای سرخ مورد حمله قرار گرفت. دلتا تانکرز گفت که در حال کار بر روی طرحی برای انتقال "سونیون" به مقصد امن‌تر برای معاینات و تعمیرات بیشتر است.

حوثی‌ها با انجام ده‌ها حمله در دریای سرخ از نوامبر گذشته، دو کشتی را غرق و یک کشتی دیگر را توقیف کردند. در طول حملات حوثی‌ها حداقل سه ملوان کشته شدند و با اختلال در عبور از کانال سوئز، تجارت جهانی نیز مختل شد.

در تلاش برای جلوگیری از این حملات، واشنگتن و لندن از ابتدای سال جاری به پایگاه‌های شبه‌نظامیان حوثی در یمن حملات هوایی و موشکی کردند.

در پاسخ، حوثی‌ها اعلام کردند که اکنون تمامی ناوهای آمریکایی و بریتانیایی را جزو اهداف نظامی خود می‌دانند و حملات خود به کشتی‌هایی که از دریای عرب و اقیانوس هند یا هر جایی که سلاح‌هایشان به آن می‌رسد را گسترش خواهند داد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.