آمریکا برای اولین بار «مرکز کنترل هواپیماهای بدون سرنشین» را بر روی ناو هواپیمابر راه‌اندازی می‌کند

یورونیوز: اولین مرکز کنترل هواپیماهای بدون سرنشین بر عرشه یک کشتی برای اولین بار بر روی ناو هواپیمابر جورج اچ. دبلیو. بوش (CVN 77) آمریکا راه‌اندازی می‌شود.

نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا قصد دارد «مرکز جنگ هوایی پرنده‌های بدون سرنشین» (UAWC) را به ناوهای هواپیمابر هسته‌ای نیمیتز و فورد خود نیز اضافه کند.


کاپیتان دانیل فوسیتو، مدیر «مدیر برنامه حمل و نقل هوایی بدون سرنشین»، گفت: «مرکز جنگ هوایی پرنده‌های بدون سرنشین» در «ناو هواپیمابر جورج اچ. دبلیو. بوش» سنگ بنای عملیات و کنترل نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا بر هواپیماهای بدون سرنشین، و شاید دیگر وسایل نقلیه بدون سرنشین با استفاده از «سیستم کنترل ماموریت هواپیماهای بدون سرنشین» (UMCS) است.»

مرکز جنگ هوایی پرنده‌های بدون سرنشین

این مرکز شامل سیستم‌های نرم افزاری و سخت افزاری است که اولین «سیستم کنترل ماموریت هواپیماهای بدون سرنشین» کاملاً عملیاتی و یکپارچه مورد نیاز برای فرماندهی و کنترل هواپیما را تشکیل می‌دهد.

نیروی دریایی آمریکا می‌گوید که «سیستم کنترل ماموریت هواپیماهای بدون سرنشین» مجموعه‌ای از سیستم‌ها است که شامل: ایستگاه کنترل زمینی «MD-5E»، «تغییرات زیرساختی در ناو هواپیمابر و سایت‌های ساحلی، تجهیزات جانبی تولید شده توسط نیروی دریایی، و یکپارچه‌سازی با سیستم‌های فرماندهی، کنترل، ارتباطات، کامپیوتر و اطلاعات (C4I)» می‌شود.

ایستگاه کنترل زمینی «MD-5E» که توسط نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا توسعه یافته، با استفاده از سیستم چنددامنه‌ای جنگی «اسکانک ورکس» شرکت لاکهید مارتین کار می‌کند و شامل تجهیزات و سخت‌افزارهای پشتیبانی اضافی است.
اولین آزمایش از دریا به خشکی سال آینده صورت خواهد گرفت
نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا می‌گوید که ساخت و استقرار «مرکز کنترل هواپیماهای بدون سرنشین» بر ناو هواپیمابر جورج بوش به دلیل لزوم هماهنگی‌ها در دوره‌های متوالی و در دسترس بودن این ناو هواپیمابر و ماموریت‌هایی آن، سالها طول کشیده است.

اولین آزمایش عملیاتی «مرکز کنترل هواپیماهای بدون سرنشین» در دریا برای اوایل سال آینده برنامه‌ریزی شده است.

جو ندو، سرپرست دفتر«سیستم کنترل ماموریت‌های هوانوردی بدون سرنشین» (UMCS)، گفت: «این اولین باری خواهد بود که اپراتورها، وسایل نقلیه هوایی را از یک ناو هواپیمابر کنترل خواهند کرد.»

او افزود که در آزمایش و تکمیل این پروژه اپراتورها «از طریق سخت‌افزار و نرم‌افزار «سیستم کنترل زمینی» (GCS) موجود در ناو هواپیمابر جورج بوش به پرنده شبیه‌سازی‌شده در لابراتور «پکس ریور» متصل خواهند شد».
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.