جهش ۴۲ درصدی ورود گردشگران ایرانی به ترکیه

رادیو فردا: آمارهای جدید وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه از جهش ۴۲ درصدی ورود گردشگران ایرانی به این کشور در نیمه نخست سال جاری میلادی خبر می‌دهد.

بر اساس آمارهایی که روز چهارشنبه ۱۰ مرداد در سایت وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه منتشر شده، طی شش ماه نخست سال جاری میلادی بیش از یک میلیون و ۴۴۲ هزار گردشگر ایرانی به این کشور سفر کرده‌اند.


ایرانی‌ها پس از شهروندان روسیه، آلمان و بریتانیا بیشترین شمار گردشگران خارجی ترکیه را تشکیل می‌دهند.

در مجموع در نیمه ابتدایی امسال ترکیه میزبان ۲۱ میلیون و ۶۶۴ هزار گردشگر خارجی بوده که ۱۰ درصد بیشتر از دور مشابه پارسال است و از این محل نزدیک ۲۴ میلیارد دلار کسب درآمد کرده است.

ترکیه در نظر دارد برای سال جاری میلادی ۶۰ میلیارد دلار درآمد از محل ورود گردشگران خارجی داشته باشد.
خرید مسکن در ترکیه و تجارت دوجانبه با ایران
مرکز آمار ترکیه اخیراً گزارشی منتشر کرد که می‌گوید ایرانی‌ها از لحاظ خرید مسکن در ترکیه بعد از شهروندان روسیه مقام دوم را دارند.

بر اساس آمارهای رسمی، شهروندان ایرانی در نیمه نخست امسال، هزار و ۷۰ واحد مسکن در ترکیه خریداری کرده‌اند. ترکیه به هر شهروند خارجی که بیش از ۴۰۰ هزار دلار در بخش مسکن این کشور سرمایه‌گذاری کند، شهروندی اعطا می‌کند.

در نیمه نخست امسال مجموعاً ۱۰ هزار و ۴۸۰ واحد مسکونی در ترکیه به شهروندان خارجی فروخته شده که نصف دوران مشابه پارسال است. علت این موضوع سخت‌گیری بیشتر دولت ترکیه در اعطای شهروندی به خارجی‌ها بعد از تهاجم نظامی روسیه به اوکراین، همچنین به علت افزایش رقم سرمایه‌گذاری در بخش مسکن برای دریافت تابعیت ترکیه از ۲۵۰ هزار دلار به ۴۰۰ هزار دلار است.

ایرانی‌ها پارسال به‌طور کل ۴ هزار و ۲۷۲ واحد مسکونی در ترکیه خریداری کرده بودند.

گزارش مرکز آمار ترکیه همچنین نشان می‌دهد در حالی که واردات این کشور از ایران در نیمه نخست امسال در رقم یک میلیون و ۱۴۰ هزار دلار ثابت مانده، اما صادراتش به ایران با رشدی ۱۵ درصدی به ۱.۶ میلیارد دلار رسیده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
رُک و صریح - لندن، انگلستان
مردمی که ارزشی برای خاک کشورشون قائل نبودند و نخواهند بود و آنرا براحتی بدست دزدها و آخوندهای تروریست‌ گذاشتند و بجای خودشان که به ترکیه کوچ میکنند و ترکها را پولدار میکنند ، افغانهای جنایتکار را در ایران جا داده اند . واقعا حیف این کشور که مردمی چون شما دارد که لایقش نیستید. فقط بدنبال فرار ، خیانت ، بی قانونی ، کلاهبرداری و مفت خوری هستید.
‌پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +488شاهزاده رضا پهلوی: من آماده هستم تا دوره انتقالی (تغییر حکومت) را تضمین کنم
  • +308رضا پهلوی: ایران در آستانه انقلابی همچون انقلاب ۵۷ است
  • +276مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +217دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +213چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +151وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +139زندانی سابق استرالیایی در ایران، به سناتور کشورش: این چرند چیست که درباره زنان ایران گفتی؟
  • +119مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +117حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +114حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد