مراسم ازدواج پدر خوانده ۳۳ ساله پسران پرنس ویلیام و پرنس هری و چهاردهمین ثروتمند بریتانیا

هیو گروسونور، هفتمین دوک وست مینستر  و همسرش اولیویا هنسون در کلیسای جامع چسترایندیپندنت فارسی: هیو گروسونور، هفتمین دوک وست مینستر و یکی از ثروتمندترین افراد بریتانیا، با اولیویا هنسون در کلیسای جامع چستر، کلیسایی گوتیک با چند قرن قدمت، در انگلستان ازدواج کرد.

به گزارش نیویورک تایمز، به‌رغم وزش شدید باد، صدها نفر در اطراف کلیسا جمع شدند تا شاهد جشن ازدواج دوک ۳۳ ساله و دوشس ۳۱ ساله و مهمانانی مانند ویلیام، شاهزاده ولز و دوست صمیمی داماد، باشند.


 عروس با یک بنتلی قدیمی ساخت ۱۹۳۰ همراه پدرش، روپرت هنسون، و در لباسی از ابریشم کرپ ساتن وارد محوطه کلیسا شد.

عروس در اقدامی خاص، که گویای نوع ارتباط او با همسر و خانواده‌اش است، ظاهرش را با پیراهن و تور سفارشی اما ویکتوریا پین و کفش‌های پاشنه‌‌دار مخمل آبی از سیلویا لاگو، همراه تاجی که برای عروس‌های گروسونور ساخته می‌شود، تکمیل کرد. تیارای فابرژه از دو ردیف برگ مورد و توت، با ساقه‌ و برگ‌هایی از طلای قرمز حکاکی‌شده تشکیل شده است. در افسانه‌های یونانی برگ‌های مورد گیاه مقدس آفرودیت الهه زیبایی‌اند. این تیارا از زمان ساخت در سال ۱۹۰۶ در خانواده گروسونور بوده است.
بعد از مراسم عقد، حدود ۴۰۰ مهمان برای جشن گرفتن این پیوند به ایتون هال، که از سال ۱۴۰۰ خانه خانواده دوک بوده است، رفتند.

دوک، تنها پسر جرالد کاوندیش گروسونور، در سال ۲۰۱۶ در سن ۲۵ سالگی، زمانی که پدرش، ششمین دوک وست مینستر، درپی حمله قلبی درگذشت، خانه و عنوان او را به ارث برد. اگرچه دوک دو خواهر بزرگ‌تر دارد، اما براساس قاعده نخست‌زادگی وارث مرد بدون توجه به سن بر زن اولویت دارد.

ثروت دوک در زمان مرگ پدرش ۱۲ میلیارد دلار تخمین زده شد، و براساس فهرست ثروتمندان ساندی تایمز، که در سال جاری منتشر شد، از آن زمان به بعد به حدود ۱۳ میلیارد دلار رسیده است. ثروت او چند برابر خانواده سلطنتی بریتانیاست. آخرین تخمین ارزش دارایی شخصی ملکه الیزابت دوم در سال ۲۰۲۲ نزدیک به ۴۰۰ میلیون دلار بود.
خانواده دوک اطلاعات کمی درباره عروس منتشر کرده‌اند. اولیویا در کالج مارلبرو تحصیل کرده، همان جایی که کاترین و پیپا میدلتون در آن تحصیل کردند. به گزارش نیویورک تایمز، او کارمند حسابداری یک شرکت تجاری بود.

این زوج ازطریق دوستان مشترکشان با یکدیگر آشنا شدند و قبل از اعلام نامزدی دو سال با هم مراوده داشتند.

رسانه‌های بریتانیایی گزارش دادند که شاهزاده هری، که دوست نزدیک دوک نیز هست، دعوت او به عروسی را به‌دلیل نگرانی از اینکه حضور او و اختلافش با سایر اعضای خانواده سلطنتی توجه را از عروس و داماد دور کند رد کرده است.
به گزارش ایندیپندنت، دوک پدرخوانده پسر شاهزاده ویلیام، جورج و پسر شاهزاده هری، آرچی است. مادر دوک، ناتالیا گروسونور، از نوادگان تزار نیکلاس اول روسیه و الکساندر پوشکین، یکی از مادرخوانده‌های شاهزاده ویلیام است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +522آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +460شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +319علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +302شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +262در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +259پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +252محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +218خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +209دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است
  • +201رویترز: همسر مجتبی خامنه‌ای (دختر حداد عادل) و داماد علی خامنه‌ای ( همسر دختر خامنه ای) کشته شده‌اند