مخفی شدن دو پناهجو در آلمان زیر اتوبوسی در حال حرکت

عکس تزیینی استدویچه وله: در ایالت بایرن آلمان دو پناهجو خود را زیر یک اتوبوس مسافربری مخفی کرده و حین حرکت قست تحتانی آن را با دست محکم گرفتند تا بتوانند با آن همراه شوند. یکی از آنها در راه می‌افتد و مخفیگاه آنها برملا می‌شود.

فردی خود را زیر یک اتوبوس یا کامیون مخفی می‌کند و قسمت تحتانی را محکم می‌گیرد تا با آن همراه شود؛ این صحنه‌ای است که معمولا فیلم‌دوستان با آن آشنا هستند. چنین رویدادی روز یکشنبه ۱۲ مه (۲۳ اردیبهشت) در ایالت بایرن واقعا اتفاق افتاده است.


به گزارش شبکه خبری n-tv دو پناهجو خود را زیر یک اتوبوس مسافربری پنهان کرده و مدتی موفق شدند با اتوبوس در حرکت باشند تا اینکه یکی از آنان می‌افتد و خودرویی که پشت اتوبوس بوده به موقع ترمز می‌کند. فرد با جراحت‌های سطحی جان سالم به در می‌برد.

زنی که راننده خودروی پشت اتوبوس بوده در جریان این رویداد بوق می‌زند و راننده اتوبوس که متوجه ماجرا شده توقف می‌کند. پناهجوی دیگر از زیر اتوبوس بیرون می‌آید و به طرف دوستش که به زمین افتاده بود، می‌دود تا به او کمک کند.

آنگونه که پلیس بایرن اعلام کرده، هر دو پناهجو دچار جراحت‌هایی شده و از آنجا که زیر اتوبوس مخفی بودند، از دود سیاه شده بوده‌اند. به گفته یک سخنگوی پلیس این دو احتمالا در قسمتی از زیر اتوبوس در نزدیکی اگزوز مخفی شده بودند.

طبق اعلام پلیس این دو پناهجو ۲۶ سال دارند و اهل مراکش هستند. مشخص نیست آنها چه مدت به زیر اتوبوس چسبیده و با آن در حرکت بوده‌اند. به گفته پلیس این دو پناهجو پس از این رویداد به بیمارستان منتقل شدند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +521آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +458شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +319علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +301شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +262در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +259پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +252محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +217خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +209دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است
  • +201رویترز: همسر مجتبی خامنه‌ای (دختر حداد عادل) و داماد علی خامنه‌ای ( همسر دختر خامنه ای) کشته شده‌اند