درگیری مجازی «نواصولگرایان» بر سر افشای اسناد مالی موسسه رائفی‌پور بالا گرفت

 علی‌اکبر رائفی‌پورصدای آمریکا: در پی افشای اسناد مالی موسسه خیریه «مصاف» منتسب به علی اکبر رائفی‌پور، جنجال میان جریان‌های سیاسی موسوم به «نواصولگرایان» بالا گرفت. این درگیری پس از واکنش رئیس کل بانک مرکزی به انتشار غیرقانونی این اسناد در فضای مجازی شدت یافت.

جلیل محبی، عضو هیئت علمی مرکز پژوهش‌های مجلس و از نزدیکان محمدباقر قالیباف، در واکنش به دستور رئیس کل بانک مرکزی برای بررسی این موضوع، خواستار برخورد با مسئولان بانکی شد که در وظایف خود در قبال پولشویی کوتاهی کرده‌اند.


این اسناد که در روزهای منتهی به دور دوم انتخابات مجلس منتشر شد، نشان می‌دهد که مبلغی بالغ بر صد میلیارد تومان به عنوان «نذورات مردمی» به حساب موسسه مصاف واریز و سپس میان افراد و شرکت‌های مختلف توزیع شده است.

رئیس کل بانک مرکزی ضمن تاکید بر غیرقانونی بودن انتشار این اطلاعات، دستور بررسی فوری ابعاد مختلف این موضوع را صادر کرده و هشدار داد که در صورت اثبات ارسال این اطلاعات از سوی شبکه بانکی، با عاملان آن برخورد خواهد شد.

دور دوم انتخابات دوازدهمین مجلس شورای اسلامی در تهران با «مشارکت ۸ درصدی» مردم و راه‌یافتن نمایندگان به مجلس با «رای قابل تامل» برگزار شد. در این ارتباط، وب‌سایت «الف» متعلق به احمد توکلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام جمهوری اسلامی، در مورد آینده سیاسی کشور هشدار داده است.

روزنامه فرهیختگان روز شنبه ۲۲ اردیبهشت، گزارش داد که آمار غیررسمی حاکی از «مشارکت ۸ درصدی در تهران» است و به این ترتیب «نمایندگان راه‌یافته به مجلس با رأی قابل تاملی به بهارستان می‌روند.»

ستاد انتخابات وزارت کشور مجموع آرا در صندوق‌های حوزه‌ی انتخابیه «تهران، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس» را بیش از ۵۲۲ هزار رای اعلام کرد.

بنا بر اعلام این ستاد، بیژن نوباوه، عضو جبهه پایداری، با حدود ۲۷۱ هزار رای، بیشترین تعداد آرا را در میان ۱۶ نماینده تهران از آن خود کرده است.

دور دوم انتخابات مجلس در شرایطی برگزار شد که علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، با اشاره به «تفاوت نداشتن مرحله اول و دوم انتخابات» گفته بود: «اهمیت مرحله دوم کمتر از مرحله اول نیست و مردم با حضور خود در این مرحله از انتخابات، مجلس را تکمیل کنند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟