رئیس بانک مرکزی ایران صحت اسناد مالی افشاشده مؤسسه رائفی‌پور را تأیید کرد

 علی‌اکبر رائفی‌پوررادیو فردا: رئیس‌کل بانک مرکزی ایران، با تأیید صحت اسناد افشاشده مالی علیه مؤسسه «مصاف» متعلق به علی‌اکبر رائفی‌پور، این اقدام را «خلاف قانون» و «نادرست» خواند.

محمدرضا فرزین روز شنبه ۲۲ اردیبهشت همچنین تهدید کرد: «اگر محرز شود ارسال اطلاعات مالی این مؤسسه از طرف شبکه بانکی بوده باشد، با عاملان این اقدام غیرقانونی شدیداً برخورد خواهد شد.»


او گفت بعد از باخبر شدن از انتشار اطلاعات مالی این مؤسسه، به دو معاونت و حراست بانک مرکزی دستور داده است «چگونگی دسترسی» و «انتشار غیرقانونی» این اسناد بررسی شود.

در روزهای منتهی به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی که روز جمعه با مشارکت بسیار پایین برگزار شد، برخی از افراد و جریان‌های نزدیک به محمدباقر قالیباف اسنادی منتشر کردند که نشان می‌داد از سال ۱۴۰۱ تاکنون حدود «صد میلیارد تومان» به مؤسسه خیریه «مصاف» واریز شده که تحت عنوان «نذورات مردمی» بوده و در بین افراد و شرکت‌های مختلف پخش شده است.

بر اساس این اسناد، شماری از اکانت‌های موسوم به «ارزشی» که در شبکه‌های اجتماعی فعال هستند و علیه قالیباف مطلب منتشر می‌کنند، از جمله دریافت‌کنندگان پول از مؤسسه مصاف بوده‌اند.

افراد و حساب‌های توئیتری وابسته به «مصاف» در روزهای پیش از دور اول انتخابات، علیه محمدباقر قالیباف و نزدیکانش افشاگری مالی کرده بودند.علی‌اکبر رائفی‌پور که در دور اول و دوم انتخابات مجلس اخیر با فهرست موسوم به «صبح ایران» از نامزدها حمایت کرده بود، با انتشار ویدئویی برای توضیح این «پولشویی»، افراد افشاگر را متهم کرده که از طریق نهادهای امنیتی به حساب‌های بانکی مردم دسترسی پیدا کرده‌اند، و تهدید کرده که شکایت خواهد کرد.

این در حالی است که محمدرضا فرزین بدون اشاره به نقش احتمالی «نهادهای امنیتی» در این افشاگری، دسترسی به اطلاعات بانکی افراد و مؤسسات «بدون دستور قضایی» را جرم دانست.

جلیل محبی، از چهره‌های نزدیک به محمدباقر قالیباف و دبیر پیشین ستاد «امر به معروف و نهی از منکر» که این اسناد را در کانال تگرامی خود منتشر کرده بود، در واکنش به اعلام موضع رئیس‌کل بانک مرکزی در شبکه ایکس نوشته است: «به‌جای برخورد با افرادی که در بانک‌ها با هیئت تحقیق‌و‌تفحص بانک‌ها همکاری کرده‌اند، باید با افرادی که وظایف خود را در زمینه پول‌شویی انجام نداده‌اند، برخورد کنید.»

او که عضو «هیئت علمی» مرکز پژوهش‌های مجلس است و در تدوین لایحه موسوم به «حجاب و عفاف» نیز نقش داشته است، توضیح بیشتری درباره این «هیئت تحقیق و تفحص» و ارتباط خود با آن نداده است.

بر اساس گزارش رسانه‌های ایران، در مجلس یازدهم دو هیئت تحقیق و تفحص به شکل جداگانه قرار بود درباره عملکرد بانک‌های دولتی و بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی تحقیق کنند که گزارشی از هیچ‌یک از این دو هیئت به شکل علنی منتشر نشد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۹
azadi2011 - تورنتو، کانادا
یکی دزد با تقوی از آب در آمده. ( صدیقی)، این یکی هم که »دزد حراف«!! از آب در آمد! چه روزگاری شده است!
شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۰
۸۶
siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا
لطفا در مورد وزارت خزانەداری آمریکا که اسامی ٦٦ نفر از آقازادەها را برای افکار عمومی منتشر کرد و پولهایشان را ضبط کردە است تحقیق کنید.
شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۷
۸۶
siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا
الان جمع زدم رسیدم به ۱۱۷۳۱۳۷۰۰۰۰ دلار. حالا بگید شاه دزد بود یا اینها . بیش از ۱۱ میلیارد دلار فقط آقا زاده ها ، خودشان چقدر ؟
شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۸
۳۵
Hassan1479 - تهران، ایران
در جمهوری نکبت اسلامی افراد زیادی بجرم لواط و دزدی اعدام و زندان و دستشان را قطع کردنند !؟! ولی اگر دزدان و لواط کاران مثل سعید طوسی و صدیقی از خودشان باشند با عزت و احترام و در امنیت کامل در پست و مقام خودشان ابقا خواهند شد .
یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۳:۲۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ترامپ: باید «سرطان» جمهوری اسلامی را کامل از بین برد؛ باید جلوی اتمی شدن رژیم «دیوانه» را می‌گرفتیم
  • مخالفت ترامپ با نتانیاهو برای صدور فراخوان مشترک قیام ایرانیان؛ «آن‌ها سرکوب خواهند شد»
  • فرمانده سنتکام: مردم تا زمانی که سیگنال مشخصی را دریافت کنند در خانه بمانند
  • وزیر خارجه اسرائیل از کشورهای دیگر خواست مانند لبنان سفیران جمهوری اسلامی را اخراج کنند
  • دوران محمدرضا شاهی؛ پشت کردن «مردم» به «شاه» (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هشتاد
  • آزار و تهدید مستمر شهروندان با رجزخوانی‌های شبانه نیروهای مسلح حکومتی
  • شادی خبرنگار لندنی بر ویرانه‌ها؛ تکرار همان افکار کثیفِ ضد امپریالیستی؛ از ۵۷ تا امروز
  • تصویری - درسهایی برای زندگی : گاهی تلاش برای اینکه ثابت کنی بهترین هستی توهین به خودته
  • فرمانده سپاه محمد باقر ذوالقدر را به‌عنوان دبیر شورای‌عالی امنیت ملی به پزشکیان تحمیل کرد
  • کویت از بازداشت شش فرد مرتبط با حزب‌الله، به اتهام «برنامه‌ریزی برای قتل رهبران کشور» خبر داد
  • +242پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +240سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +187پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +168شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +162نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +121دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +120مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • +112روحانی حکومتی: پس از افشای محل یک تونل موشکی، ۴۲ عضو سپاه خفه و کشته شدند
  • +111کشته شدن ۱۳ نیروی بسیجی در حمله‌ای به یک ایست بازرسی در تبریز
  • +109افراشته شدن پرچم شیر و خورشید در سفارت ایران در کپنهاگ؛ آیا دیپلمات‌ها در دانمارک پناهنده شده‌اند؟