فضای سیاسی دو قطبی در آمریکا؛ افسر مدافع کنگره و مهاجم به آن هر دو نامزد انتخابات شدند

یورونیوز: یکی از ماموران پیشین پلیس آمریکا که در جریان یورش هواداران دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری وقت این کشور به ساختمان کنگره در سال ۲۰۲۱ از اعضای آن دفاع کرده بود اکنون نامزد انتخابات کنگره شده است.

این در حالی است که یکی از مهاجمانی که به دلیل یورش به ساختمان کنگره مدتی زندانی شده بود نیز اکنون به دنبال راهیابی به نهاد قانونگذاری فدرال در واشنگتن است. هری دان، مامور پیشین پلیس آمریکا نامزد انتخابات مقدماتی دموکرات‌ها برای راهیابی به کنگره از ایالت مریلند شده است. او در روز شش ژانویه سال ۲۰۲۱ از اعضای کنگره در برابر مهاجمان دفاع کرده بود.


این در حالی است که دریک اوانس، یکی از مهاجمان حمله به ساختمان کنگره در آن روز بود. او اکنون امیدوار است تا بتواند با پیروزی بر رقیبان جمهوریخواه خود در رقابت درون‌حزبی در ماه نوامبر از ایالت ویرجینیای غربی به مجلس نمایندگان راه پیدا کند.

هری دان از حوزه انتخابیه‌ای نامزد انتخابات شده است که اغلب به دموکرات‌ها رای می‌دهد. دریک اوانس هم قصد دارد از حوزه انتخابیه‌ای به مجلس نمایندگان راه پیدا کند که اغلب جمهوریخواهان در آن پیروز می‌شوند. به این ترتیب هر دو نفر در صورت پیروزی در انتخابات درون حزبی به احتمال زیاد همکار یکدیگر در کنگره آینده خواهند شد.

نامزدی همزمان هری دان و دریک اوانس برای انتخابات کنگره در ماه نوامبر از نظر تحلیلگران بیش از هر چیز نشان‌دهنده شکاف عمیق در فضای سیاسی آمریکا و وضعیت دوقطبی کنونی است.

انتخابات برای گزینش کل اعضای مجلس نمایندگان و یک سوم اعضای مجلس سنای امریکا قرار است ماه نوامبر همزمان با انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور برگزار شود.

دریک اوانس بابت نقشی که در حمله روز شش ژانویه سال ۲۰۲۱ به ساختمان کنگره ایفا کرد به مدت سه ماه زندانی بود. هم او و هم هری دان مدعی هستند که به دنبال دفاع و حفاظت از قانون اساسی آمریکا هستند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +311مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +169حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +143واکنش رضا پهلوی به تصمیم بریتانیا برای مقابله با نفوذ جمهوری اسلامی
  • +124حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +106سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +104بازداشت و بازجویی مجری پیشین پرس‌تی‌وی در فرودگاه هیترو لندن پس از شرکت در مراسم تشییع حسن نصرالله
  • +100ترامپ خطاب به حماس: شالوم حماس یعنی سلام و خداحافظی، این آخرین هشدار شماست!
  • +97کنایه رئیس جمهور لبنان به جمهوری اسلامی: کسی نمی‌تواند ادعا کند این اقدامات در حمایت فلسطین است
  • +92حمله اسرائیل به مواضع حکومت سوریه؛ وزیر دفاع اسرائیل: به احمد الشرع اعتماد نمی‌کنیم
  • +92تظاهرات علیه سفر اسکی «جی دی ونس» پس از درگیری او با زلنسکی در کاخ سفید (ویدیو)