وزیر دفاع اسرائیل: عملیات تهاجمی را علیه کل جنوب لبنان گسترش خواهیم داد

العربیه: یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل چهارشنبه 5 اردیبهشت اعلام کرد که نیروهای اسرائیلی در حال انجام «عملیات تهاجمی» گسترده علیه کل جنوب لبنان هستند.

وزیر دفاع اسرائیل هنگام بازدید از قرارگاه فرماندهی شمال گفت:«نزدیک به نیمی از فرماندهان میدانی حزب‌الله در جنوب لبنان کشته‌ شدند و مرحله بعدی تعیین‌کننده خواهد بود».


رسانه‌های اسرائیلی گزارش کردند که گالانت از قرارگاه فرماندهی جبهه شمالی اسرائیل بازدید کرد، جایی که رایزنی‌های عملیاتی او با فرمانده تیپ «اوری گوردین» و افسران اطلاعات و عملیات و آتش‌نشانی انجام شد.

گالانت در پایان این نشست خود با فرماندهان نظامی در جبهه شمالی گفت: نیمی از فرماندهان حزب‌الله در جنوب لبنان کشته شدند. این افراد با انگیزه آسیب زدن به شهروندان اسرائیلی مسئول اقدامات تهاجمی بودند. باعث شدیم نیمی از آنها کشته شوند و نیم دیگر آنها به مخفیگاه‌ رفته و جنوب لبنان را در برابر عملیات ارتش اسرائیل ترک کردند.

وزیر دفاع اسرائیل بار دیگر بر هدف اصلی ارتش کشورش برای بازگرداندن ساکنان مناطق شمالی به منازلشان تاکید کرده و مرحله بعدی در رویارویی با گروه شبه‌نظامی حزب‌الله را سرنوشت‌ساز توصیف کرد.

همزمان با آن سخنگوی ارتش اسرائیل اعلام کرد که جنگنده‌ها و یگان‌های توپخانه‌ای ارتش اسرائیل چهارشنبه در عرض چند دقیقه نزدیک به 40 هدف متعلق به حزب‌الله را در شهرک «عیتا الشعب» در جنوب لبنان هدف حمله قرار دادند.

سخنگوی ارتش اسرائیل از جمله اهداف حملات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل را زاغه‌های سلاح و مهمات و زیرساخت‌ها و استحکامات نظامی حزب‌الله در جنوب لبنان برشمرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۲
GORG AMERICAN - واشنگتن دی سی، ایالات متحده امریکا
بهترین گزینه ..... شخص حسن نصراله هست
‌پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۴:۲۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا