مخالفت کانادا با تمدید ویزای یک محقق ایرانی؛ سرگردانی دو ماهه یک استاد دانشگاه در فرودگاه استانبول

صدای آمریکا: رسانه‌های ترکیه می‌گویند یک محقق ایرانی به نام «دکتر شیوا کاویانی»، بعد از انقضای مدت ویزای کانادا به اجبار از دو ماه قبل در فرودگاه استانبول سرگردان است.

براساس این گزارشها شیوا کاویانی که مدتی در تورنتو کانادا زندگی کرده، پس از اتمام اعتبار ویزای خود به ایران بازگشت و برای تمدید ویزا به کانادا درخواست داد، اما درخواست او رد شد.


خانم کاویانی اما در ژانویه گذشته از طریق مرز گوربولاک وارد ترکیه شد تا با حضور در آنکارا بتواند ویزای خود را تمدید کند اما دولت کانادا بار دیگر این درخواست را رد کرد.

رسانه‌های ترکیه گزارش می‌دهند که شیوا کاویانی اکنون نه امکان بازگشت به کانادا دارد نه تمایل به برگشتن به ایران و با وجود وضع نامناسب جسمی و سلامت، از کمک کارکنان فرودگاه برای غذا و سایر نیازهایش استفاده می‌کند.

گفته می‌شود پلیس فرودگاه ترکیه پس از اطلاع از وضعیت این شهروند ایرانی، با کمک اداره کل اتباع خارجی استانبول او به مرکز نگهداری موقت منتقل کرده تا وضعیت او مشخص و مشکلاتش حل و فصل شود.

پیش از این نیز یک ایرانی دیگر به نام مهران کریمی ناصری حدود دو دهه در ترمینال ۱ فرودگاه شارل دوگل پاریس زندگی کرد و در نهایت در سال ۲۰۲۲ در همان فرودگاه درگذشت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۵
Hassan1479 - تهران، ایران

کانادا ایرانی بی پول را می‌خواهد چه کند ؟ کانادا خواهان ایرانیان وابسطه بجمهوری اسلامی که دزد و قاتل باشند میباشد .
یکشنبه ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۵:۴۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا