ضدحمله جدید بایدن به ترامپ؛ از تمسخر وزن زیاد تا پرونده‌های فساد مالی

العربیه: به نظر می‌رسد صبر جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا از انتقادهای رقیب سرسختش دونالد ترامپ که همواره لغزش‌های زبانی و کهولت سن او را به باد تمسخر می‌گیرد، لبریز شده است.

بایدن با استفاده از روش‌های مشابه رقیبش، در ضدحمله خود روش جدیدی را علیه او آغاز کرد.


در هفته‌های اخیر، بایدن انتقادهای شخصی تند و کنایه آمیزی در اماکن خصوصی و عمومی علیه رقیب جمهوری خواه خود را شدت بخشیده است.
اشاره به وزن زیاد ترامپ
بایدن علاوه بر یادآوری نسبت به پرونده‌های اتهامات مالی علیه ترامپ، باورهای او و حتی وزن زیادش را به مسخره کرد.

بسیاری از دستیاران و مشاوران بایدن تایید کردند این استراتژی، ایده‌ خود رئیس‌جمهوری است و گاهی اوقات اظهارات خودجوش خود را در این باره بیان می‌کند.

شبکه «ان‌بی‌سی» شنبه یازدهم فروردین گزارش داد، یکی از دستیاران بایدن گفته: «ما فقط اقدامات او را دنبال می کنیم. چیزی در شخص بایدن وجود دارد که ترامپ را بیش از هر کس دیگری نگران کرده است و معتقدم رئیس جمهوری کاملا از آن آگاه است.»

بایدن هر کاری که ترامپ انجام می‌دهد را «کهنه و عصر حجری» توصیف می‌کند. او در مراسم جمع‌آوری کمک‌های مالی در نیویورک عصر پنج‌شنبه، در پاسخ به این سوال که آیا سرنوشت او به دلیل رقابت با ترامپ در خطر است یا خیر، گفت: «همه کارهای نامزد جمهوری‌خواه، بسیار قدیمی و فرسوده است.»

قابل ذکر است ترامپ بارها در سخنرانی‌ها و مبارزات انتخاباتی خود، توانایی‌های ذهنی و تمرکز بایدن را به سخره گرفته و او را زیر سوال برده است.

ترامپ همچنین لغزش‌های کلامی و زمین‌خوردن‌های بایدن را تمسخر کرده است.

بایدن 81 ساله، با نگرانی‌هایی در مورد سن بالا و سلامت ذهنی و جسمی او، به دنبال برنده شدن برای دومین دوره چهار ساله است.

نظرسنجی‌های اخیر «رویترز» و «ایپسوس» نشان می‌دهد، میزان حمایت بایدن در رقابت نزدیک با ترامپ 77 ساله پیش از انتخابات 5 نوامبر آینده، به 40% می‌رسد.

بایدن دو روز پیش دستاوردهای ترامپ را با انتشار یک ویدیو در رسانه اجتماعی «ایکس» به سخره گرفت و گفت تنها کاری که اخیرا ترامپ انجام داده، بازی گلف است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۲
GORG AMERICAN - واشنگتن دی سی، ایالات متحده امریکا
فقط میدانم که تمام دنیا را بدی باروتو خون و جنگ و گرانی فرا گرفته و تمام این اتفاقات در ۳ سال افتاده
شنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویتکاف: توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی باید دائمی باشد
  • حزب‌الله لبنان: اگر به ایران حمله شود دخالت نمی‌کنیم اما آسیب به خامنه‌ای خط قرمز ماست
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • محسنی اژه‌ای در مورد اعتراضات دانشگاه ها تهدید کرد: ما وارد می‌شویم و هزینه بالاتر می‌رود
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند