رئیس دانشگاه تهران: با هر استادی که می‌گوید به دلایل سیاسی اخراج شده، مناظره می‌کنم

 محمد مقیمیرادیو فردا: محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران، بار دیگر با انکار اخراج اساتید این دانشکاه به دلیل گرایشات سیاسی می‌گوید حاضر است با هر استادی که «ادعا دارد به دلایل سیاسی اخراج شده»، مناظره کند.

آقای مقیمی روز سه‌شنبه، ۲۲ اسفندماه،‌ با انکار حتی «یک مورد اخراجی» از دانشگاه تهران، در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر گفت که با این اساتید به دلایلی چون «مشکل اخلاقی»، «عدم نیاز گروه» و «نمره پایین ارزیابی دانشجویی» قطع همکاری شده است.


او با «گستاخ» خواندن اساتید دانشگاه تهران و علوم پزشکی که مدعی شده‌اند به دلایل سیاسی از دانشگاه اخراج شده‌اند، گفت: «برخی از آن اساتیدی که در فضای مجازی خیلی سر و صدا می‌کنند، اتفاقاً مشکل اخلاقیشان محرز است.»

او پیش از این هم بدون ارائه مدرک ادعا کرده بود که برخی استادان به علت «مشکلات اخلاقی و داشتن شاکی» از کار منع شده‌اند.

محمد مقیمی همچنین گفت: «یک آمار غیرواقعی در رابطه با ادعای اخراج اساتید برای دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران منتشر شده بود که مشخص نبود دقیقاً برای کدام دانشگاه است.»

رئیس دانشگاه تهران در حالی برای چندمین بار اخراج اساتید را انکار می‌کند که سخنگوی وزارت علوم شهریورماه امسال این مسئله را تأیید کرده است.

شورای صنفی دانشجویان نیز در همان ماه از «حذف» هفت تن از استادان دانشگاه ادبیات دانشگاه تهران خبر داده بود.

همچنین روزنامه اعتماد شهریور ماه امسال در گزارشی فهرستی از ۵۲ استاد اخراج‌شده از دانشگاه‌های ایران را منتشر کرد که نشان می‌داد موج اخیر اخراج استادان دانشگاه از ابتدای دولت ابراهیم رئیسی در سال ۱۴۰۰ آغاز شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۷
فیل دانا - سیدنی ، استرالیا

شغالان جای شیران لانه کردن.
‌سه شنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۹
۸۵
siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا
استادان دانشگاه معمولا تحصیل کرده هستند اخراج میشوند ولی قاری قران که بیسواد ومشکل اخلاقیشان محرز شده ارتقاء مقام . تشخیص ایندو را تو که خود هم پیاله آن قاری هستی باید بگی
‌سه شنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۰
۳۵
ایران جویدان - جیبوتی، آنگولا
البته مناظره از نوع ج. اسه . تا یک کلمه مخالف بگی دیگه جرم جنایتی تو دنیا نیستش که بهت نسبت ندن و بقولی بریشت نبندن، در ج. اسه ..ی مناظره یعنی اینکه هر چی اونا بگن درسته و باید جشمو گوش بسته تایید کنی.
‌سه شنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۱
۵۴
ako kermanshah - میدلزبرو، انگلستان
چاپلوسی و کاسه لیسی از سر و روی این شخص می باره.
‌سه شنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +294مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +220چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +217دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +154وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +140حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +120مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +119حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +106اعتراض یک زن با برهنه شدن علیه حجاب اجباری در سعادت‌آباد تهران
  • +102سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +98ترانه خوانی زباله گرد بی‌خانمان با صدایی زیبا و شعری با معنا: تو در قرآن جاویدت هزاران وعده ها دادی