ملکه پیشین دانمارک در دوره بازنشستگی به طراحی لباس و صحنه باله مشغول می‌شود

یورونیوز: مارگرته دوم، ملکه پیشین دانمارک که چند ماه پیش از مقامش کناره‌گیری کرد فعالیت عمومی خود را به عنوان طراح لباس باله ادامه می‌دهد.

او به مناسبت ۱۵۰ سالگی تفرجگاه «باغ‌های تیولی» در کپنهاگ طراحی لباس باله را در این مجموعه برعهده گرفته است. مارگرته دوم که ۸۳ سال دارد پیش از این بارها طراحی صحنه و لباس‌های تئاتر «باغ‌های تیولی» را انجام داده بود.


ملکه پیشین دانمارک طراحی لباس باله این تفرجگاه را براساس یکی از آثار هانس کریستیان آندرسن، نویسنده سرشناس دانمارکی انجام خواهد داد.

این نمایش باله قرار است از روز ۲۲ ژوئن آغاز شود.

مارگرته دوم در پیام سال نوی میلادی خود به شهروندان دانمارک اعلام کرد که در نظر دارد به نفع پسرش از سلطنت کناره‌گیری کند. کناره‌گیری از سلطنت طی نزدیک به ۹۰۰ سال گذشته در دربار دانمارک سابقه نداشت.

ملکه پیشین دانمارک علاوه بر طراحی لباس و صحنه به هنر نقاشی نیز علاقه دارد. یکی از آثار نقاشی او اخیرا بیش از ۲۳ هزار دلار در حراج کپنهاگ به فروش رفت.

مارگرته دوم همچنین از علاقمندان به باستان‌شناسی است و در عملیات کاوش باستان‌شناسی در ایتالیا، مصر، دانمارک و آمریکای جنوبی حضور داشته است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد