پیکرهای دو مرد استرالیایی همجنس‌گرا پس از اعتراف پلیس متهم به قتل آنها کشف شد

 مأموران پلیس در محل کشف پیکرهای جسی بیرد و لوک دیویس در شهر بونگونیارادیو فردا: پلیس استرالیا اعلام کرد بعد از چهار روز، اجساد دو مرد جوان را که هفته پیش مفقود شده بودند و تصور می‌شد کشته شده‌اند، پیدا کرد.

محل اختفای اجساد این دو قربانی که هر دو به ضرب گلوله کشته شدند، روز سه‌شنبه ۸ اسفند، پس از اعتراف شریک زندگی سابق یکی از آنها که مأمور پلیس است، کشف شد.


مامور پلیسی که اکنون به ارتکاب دو قتل متهم شده است، روز جمعه به عنوان مظنون اصلی بازداشت شد ولی تا صبح سه‌شنبه از گفت‌وگو با پلیس و ارائه جزئیات این قتل‌ها امتناع کرده بود.

مقتولان یک زوج همجنس‌گرا شامل جسی بیرد ۲۶ ساله، گزارشگر شبکه‌های تلویزیونی، و لوک دیویس ۲۹ ساله، از خدمه هواپیماهای مسافربری، هستند.

رئیس پلیس ناحیه ساوت ولز روز سه‌شنبه به خبرنگاران گفت اجساد دو قربانی در کیسه‌های تخته موج سواری کشف شدند که قاتل هفته گذشته اجساد را داخل آنها از آپارتمان جسی بیرد در شهر سیدنی به ملکی در نزدیکی بونگونیا، شهری واقع در ۲۰۰ کیلومتری جنوب سیدنی، منتقل کرده بود.

غواصان پلیس هفته گذشته چند روز مشغول تجسس در رودخانه‌های کوچک این منطقه بودند ولی چیزی نیافتند.

نام متهم این پرونده که روز جمعه بازداشت شد مامور ارشد اداره پلیس سیدنی به نام بیومونت لامار کوندون اعلام شده است.

به گفته مقامات پلیس استرالیا او تا اواخر سال گذشته میلادی با جسی بیرد رابطه داشت. او روز سه‌شنبه سکوت خود را شکست و محل اختفای اجساد را به پلیس گفت.

کارآگاهان پلیس تصور می‌کنند که متهم ابتدا همراه یکی از آشنایانش اجساد را در نقطه دیگری مخفی کرده بود که پلیس آن را بازرسی کرد و چیزی نیافت. ولی بعد به دلیل نگرانی از احتمال بازجویی پلیس از فرد همراهش، اجساد را به نقطه دیگری منتقل کرد.

مقامات پلیس افزودند فردی که همراه متهم بوده از مشارکت در انتقال اجساد بی خبر بوده، شریک جرم تلقی نمی‌شود و نام او منتشر نخواهد شد.

مسئول تحقیقات در این پرونده گفت: «تا پایان روز دوشنبه ما هیچ سرنخی از محل اختفای اجساد پیدا نکردیم ولی روز سه‌شنبه با اطلاعاتی که از متهم دریافت کردیم بالاخره موفق شدیم اجساد را پیدا کنیم.»

متهم شدن یک مامور ارشد پلیس به قتل دو نفر با استفاده از اسلحه سازمانی خود جامعه استرالیا را دچار وحشت کرده است.

همچنین برگزارکنندگان راهپیمایی سالانه اقلیت‌های جنسیتی در شهر سیدنی غروب دوشنبه از پلیس خواستند که در این مراسم که روزهای آخر این هفته برگزار می‌شود شرکت نکند.

قوانین مربوط به مالکیت و حمل اسلحه کمری در استرالیا بسیار سختگیرانه است. اداره پلیس استرالیا تحقیقات جداگانه‌ای در مورد حمل اسلحه سازمانی توسط ماموران پلیس خارج از ساعات ماموریت را آغاز کرده است.

رئیس پلیس استرالیا گفت: «در این قتل از اسلحه سازمانی یک مامور پلیس استفاده شده است و این هرگز نباید تکرار شود. ما باید به هر شکلی که ممکن است چنین ریسکی را کاهش دهیم.»

او درعین حال افزود که با برگزارکنندگان راهپیمایی سالانه اقلیت‌های جنسیتی دیدار کرده و گفتگوها را سازنده توصیف کرد ولی افزود که امسال ماموران پلیس در این برنامه شرکت نخواهند داشت.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +340شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +307شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +225شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +171رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +170پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +145پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +134وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +134علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +126یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد