چرا ترامپ از دست وکیل عراقی‌الاصل مورد علاقه‌اش خشمگین شد؟

العربیه: دونالد ترامپ، رئیس جمهوری پیشین آمریکا، به‌رغم دفاع جانانه «الینا حبه»، وکیل مدافع زیباروی خود طی ماه‌های گذشته، از این که او از تیم وکلای رقیب برای صرف ناهار دعوت کرده، به‌شدت خشمگین شد.

روبرتا کاپلان، وکیل ای جان کارول، روزنامه‌نگار شاکی از ترامپ فاش کرد که رئیس‌جمهوری پیشین پس از اطلاع از این که وکیلش صرف ناهار با کاپلان را پذیرفته، در جلسه‌ای در مار-آلاگو، مدارک را روی میز انداخت و آنجا را ترک کرد.

به‌گفته کاپلان، ترامپ بر سر وکیل جنجالی خود که در پرونده‌هایش در نیویورک از او دفاع کرده، فریاد زد، زیرا او با تیم حقوقی جان کارول که ترامپ را به تجاوز جنسی متهم کرده، همکاری می‌کند.

کاپلان منتقد دیرباز ترامپ در بخشی از یک پادکست در گفتگو با جورج کانوای که پنجشنبه پخش شد، فاش کرد که درخواست رئیس جمهوری پیشین برای کار در زمان استراحت ناهار را رد کرده است.

به‌نظر ترامپ، زمان صرف ناهار، وقت مرده است که باید مورد استفاده قرار بگیرد ولی کاپلان تاکید کرد که به ترامپ گفته، وکلای او از جمله وکیل زیباروی مورد علاقه‌اش در کمال سخاوت، از تیم او برای صرف ناهار دعوت کرده است.
داد و فریاد ترامپ
به‌گزارش «دیلی میل»، اینجا بود که ترامپ از شدت خشم منفجر شد و توده بزرگی از اسناد و مدارک را روی میز انداخت و به دلیل دعوت از تیم رقیب به ناهار بر سر وکیل خود فریاد کشید.
وکیل مدافع ترامپ ظرف چندماه گذشته بسیار خبرساز بوده که در شبکه‌های اجتماعی، بازتاب گسترده‌ای داشته است.
الینا حبه از نیوجرسی که فرزند پدر و مادری عراقی است، از زمانی که به‌عنوان یکی از اعضای تیم دفاعی ترامپ در پرونده «حق‌السکوت» ظاهر شد، مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت.
رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا جمعه گذشته در برابر هیئت منصفه در دادگاه منهتن نیویورک، شکست سختی را متحمل شد، زیرا او در این دادگاه به پرداخت غرامت 83.3 میلیون دلاری به جین کارول روزنامه‌نگار به جرم تجاوز جنسی ترامپ به او در 3 دهه قبل، محکوم شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا
بخاطر اینکه این هویج با کله پایینی تصمیم گرفت و جنس مونث دید دست پاچه شد و فورا استخدامش کرد. از روز اول معلوم بود این وکیل اینکاره نیست و ترامپ خر شد و استخدامش کرد. اون هم این کیس را گرفت معروف بشه که بر عکس شد نه معروف شد نه پولی گیرش میاد. هر دو بازنده.
یکشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۰:۵۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند