اسرائیل: حماس داخل کیسه‌های دارای آرم سازمان ملل اسلحه و مهمات پنهان می‌کند

 سربازان و تانک‌های ارتش اسرائیل. یکشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۲صدای آمریکا: ارتش اسرائیل اعلام کرد در خان‌یونس انبار بزرگی از مهمات از جمله سلاح گرم، نارنجک، و مواد منفجره کشف کرده که برخی از آنها در داخل کیسه‌هایی با آرم آژانس پناهندگان فلسطینی سازمان ملل (UNRWA) جاسازی شده‌اند.

اسرائیل پیشتر نیز بارها حماس را به استفاده از زیرساخت‌های غیرنظامیان برای راکت‌پراکنی به این کشور و همچنین بهره‌گیری از غیرنظامیان فلسطینی به عنوان سپر انسانی متهم کرده است.


همزمان ارتش اسرائیل از کشتن ده‌ها عضو حماس طی حمله به بیش از ۱۰۰ هدف متعلق به این گروه در اطراف خان‌یونس از جمله تونل‌های حفرشده از سوی این گروه اسلامگرای مورد حمایت جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

به گزارش تایمز اسرائیل، سربازان ارتش در بنی‌سهیلا واقع در حوالی خان‌یونس با یک گروه پنج نفره حماس مواجه شدند و از جنگنده‌های نیروی هوایی خواستند که آنها را بمباران کنند.

مهندسان رزمی ارتش اسرائیل همچنین یکی از مراکز فرماندهی حماس را که در جریان حمله تروریستی ۱۵ مهر از سوی این گروه استفاده شد، منهدم کردند.

مواضع رصد و پرتاب موشک‌های ضد تانک، محورهای تونل‌ها، و گذرگاه‌های زیرزمینی از دیگر اهداف منهدم شده توسط ارتش اسرائیل در اطراف خان‌یونس بود.

ارتش اسرائیل طی هفته‌های اخیر در چارچوب هدف اعلام‌شده نابودی حماس، تمرکز خود را بر مرکز و جنوب غزه گذاشته و حملات شدیدی علیه مواضع حماس در این مناطق انجام داده است.

همزمان ایالات متحده از اسرائیل خواسته با کاهش شدت حملات خود در غزه، به حملات هدفمند علیه رهبران حماس روی آورد.

در جریان حمله تروریستی ۱۵ مهر حماس به جنوب اسرائیل، ۱۲۰۰ نفر کشته و بیش از ۲۴۰ تن دیگر به گروگان گرفته شدند که هنوز بیش از ۱۰۰ نفر از آنان در اسارت حماس در غزه هستند.

مقامات بخش بهداشت غزه تحت تسلط حماس گفته‌اند طی این تهاجم تا کنون ۲۲۷۲۲ فلسطینی ساکن غزه کشته شده‌اند.

بخش فارسی صدای آمریکا نمی‌تواند به طور مستقل آمار و ارقام ارائه‌شده از سوی حماس را تایید کند.

اسرائیل نیز اعلام کرده تا کنون ۱٧۰ سرباز ارتش این کشور در جریان تهاجم به غزه جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا، کانادا، بریتانیا، اتحادیه اروپا، ژاپن، اسرائیل و شمار دیگری از کشورها گروه حماس را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داده‌اند
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند