آمریکا تا ۱۰ میلیون دلار جایزه برای اطلاعات مالی درباره حماس تعیین کرد

 ساختمان وزارت امور خارجه آمریکاصدای آمریکا: وزارت امور خارجه آمریکا روز جمعه پانزدهم دی اعلام کرد تا ۱۰ میلیون دلار جایزه برای هرگونه اطلاعات منجر به مختل‌کردن سازوکارهای مالی سازمان حماس اختصاص داده است.

آمریکا، کانادا، بریتانیا، اتحادیه اروپا، ژاپن، اسرائیل و شمار دیگری از کشورها گروه حماس را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داده‌اند.


طبق اطلاعیه وزارت امور خارجه، این جایزه در قالب «برنامه پاداش برای عدالت» است و هدف از آن کسب اطلاعات درباره پنج تسهیل‌کننده مالی حماس به نام‌های عبدالباسط حمزه الحسن خیر، عامر کمال شریف الشوا، احمد سادو جهلب، ولید محمد مصطفی جادالله، و محمد احمد عبدالدایم نصرالله است.

بیانیه وزارت امور خارجه آمریکا یادآور می‌شود که هر پنج نفر پیشتر از سوی ایالات متحده به عنوان تروریست معرفی شده‌اند.

این بیانیه می‌افزاید که عبدالباسط حمزه الحسن خیر ساکن سودان است، و عامر کمال شریف الشوا، احمد سادو جهلب، و ولید محمد مصطفی جادالله همگی ساکن ترکیه هستند.

طبق بیانیه، محمد احمد عبدالدایم نصرالله یکی از عوامل قدیمی حماس است، روابط نزدیکی با نهادهای ایرانی دارد، و در انتقال ده‌ها میلیون دلار به حماس به‌ویژه شاخه نظامی این گروه یعنی گردان‌های عزالدین قسام نقش داشته است.

وزارت امور خارجه ایالات متحده در بیانیه خود افزوده که این جوایز برای اطلاعات درباره هرگونه منبع درآمد حماس، کمک‌کنندگان مالی عمده، نهادهای مالی تسهیل‌کننده معاملات حماس، شرکت‌های تهیه‌کننده فناوری‌های دوگانه برای حماس، و طرح‌های جنایی سودآور برای حماس ارائه می‌شود.

این پنجمین دور تحریم ایالات متحده علیه حماس به دنبال حمله تروریستی ۱۵ مهر این گروه به اسرائیل است که در جریان آن ۱۲۰۰ نفر کشته و بیش از ۲۴۰ نیز به گروگان گرفته شدند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا
جالبه نصف دنیا حماس را برای کشتن فقط چند هزار اسرائیلی تو لیست گروه تروریستی قرار دادند ولی هنوز در مورد سپاه که چندمیلیونایرانی و غیر ایرانی کشته دارند استخاره میکنند.
شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۴
۴۶
Momijii - توکیو، ژاپن
اینرو که همه میدونن ، دفتر اصلی حماس در قطر و منابع مالیش هم که دولت قطر و مفعول و سپاه قدس ! حالا آقای صهیونیست ، انتونی بلینکن بره و بیضه امیر قطر رو بگیره ، شاید فرج خیری بشه !!
شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۰۲:۳۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران
  • پُست تند رشید مظاهری،دروازه‌بان سابق استقلال خطاب به علی خامنه‌ای: تو فصلی تیره بودی