«مهاجرت»؛ کارتونی زیبا درباره لزوم فراتر رفتن از روزمرگی‌ها

سازندگان «مهاجرت» آن را فیلمی درباره لزوم پا بیرون گذاشتن از محیط امن ذهنی خود و روبرو شدن با حقایق زندگی توصیف کرده‌اند.العربیه: کارتون «مهاجرت» محصول استودیو یونیورسال از کریسمس 2023 در آمریکا روی پرده سینما‌ها رفته است، و با وجودی که منتقدان درباره آن با هم اختلاف نظر دارند، توانسته است نظر مخاطبان را جلب کند، و این استقبال عمومی به احتمال زیاد به ساخت مجموعه فیلم‌هایی بر اساس زندگی اردک‌های مهاجر بینجامد.

در مرکز داستان یک خانواده اردک‌های غیرمهاجر وجود دارند که هرگز از حوضچه خود در نیوانگلند در شمال شرقی آمریکا فراتر نرفته‌اند. دلیل اصلی آن ترس پدر خانواده از خطرات احتمالی سفر است، که باعث می‌شود همسر و فرزندانش را مدام از سفر کردن بازدارد.


با این وجود، پس از آنکه اردک‌های مهاجر سر راه مهاجرت‌شان به جامائیکا در حوضچه اردک‌های ساکن فرود می‌آیند و نفسی تازه می‌کنند، اعضای خانواده هیجان‌زده می‌شوند و به پدرشان فشار می‌آورند تا آنها هم بالاخره مزه سفر را بچشند. پدر ابتدا مخالفت می‌کند، اما در نهایت با اصرار بچه‌ها راضی می‌شود.

خانواده اردک‌‌ها، که هیچ‌وقت از محیط کوچک و محدود خود فراتر نرفته‌اند، سفر را اشتباهی آغاز می‌کنند، و سر از شهر شلوغ و خطرناک نیویورک درمی‌آورند و در آنجا گم می‌شوند. کبوترهای سنترال پارک به آنها می‌گویند یک طوطی را می‌شناسند که اصالتا اهل جامائیکاست و ممکن است بتواند به آنها کمک کند، اما باید اول او را نجات بدهند.

طوطی تعریف می‌کند که وقتی جوان بود، او را اسیر کردند و به فردی در نیویورک فروختند. آن فرد آشپز یک رستوران شیک در منهتن است، که کلید قفس طوطی را همیشه توی جیب کتش نگه می‌دارد. اردک‌ها مجبورند کلید را با هزار و یک گرفتاری بدزدند و طوطی را آزاد کند. سپس راه سفر به جامائیکا را پیش می‌گیرند و سر راه‌شان با خطرات بیشتری روبرو می‌شوند.

سازندگان «مهاجرت» آن را فیلمی درباره لزوم پا بیرون گذاشتن از محیط امن ذهنی خود و روبرو شدن با حقایق زندگی و پذیرفتن این حقیقت که خطر بخشی اجتناب‌ناپذیر از زندگی است، توصیف کرده‌اند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • تسنیم با انتشار ویدیویی از تنگسیری: تا یک ایرانی باغیرت وجود داره،«اشغال جزایر» اتفاق نمی‌افتد
  • طعنه وزارت خارجه اسرائیل در ماه‌گرد مرگ خامنه‌ای: هم مذاکره شد، هم جنگ شد، هم هنوز دفنت نکردند
  • دیده شدن خودروهای شبه‌نظامی با پرچم عراق و حشدالشعبی در خرمشهر همزمان با ادامه حملات هوایی
  • باورتان نمی شود که این دو زن جوان یکی هستد!
  • دوران نبرد با تاریکی؛ تلاش همیشگی برای نجات ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هشتاد و سوم
  • خط و نشان امنیتی سازنده سریال «گاندو»: «بعد از جنگ، پوست سلبریتی‌ها را می‌کنیم!» + ویدیو
  • حضور زنان حامی جمهوری اسلامی با اسلحه در سطح خیابانهای ایران + ویدیو
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • ویدیوهای روز: از سقوط موشک جمهوری اسلامی پس از شلیک تا شوخی اسرائیل با حامیان رژیم