ترکیه از پایان ساخت ۱۷۰کیلومتر از دیوار بتونی مرزی این کشور با ایران خبر داد

عکس خبرگزاری آناتولی از تکمیل بخشی از دیوار مرزی ترکیه و ایرانبی بی سی: رسانه‌های ترکیه امروز اعلام کردند که ساخت ۱۷۰ کیلومتر از دیوار امنیتی که از چند سال پیش ساخت آن در استان وان در شرق ترکیه و در امتداد مرز ایران شروع شده بود، پایان یافته است.

قرار است این دیوار بتونی به طول ۲۹۵ کیلومتر در امتداد مرز ایران و ترکیه باشد. هدف از ساخت این دیوار، جلوگیری از «فعالیت‌های غیرقانونی» و «عبور غیرقانونی پناهجویان» عنوان شده است.


خبرگزاری آناتولی ترکیه نوشت: «تیم‌های ویژه فرماندهی گردان جستجو و پاکسازی مین وابسته به فرماندهی مهندسی ژاندارمری آنکارا در حال پاکسازی مین‌ها در امتداد مرز هستند تا ساخت و ساز ایمن‌تر دیوار و حفاری ترانشه‌ها (خندق‌ها) را تسهیل کنند.»

بر اساس گزارش این رسانه، نیروهای امنیتی ترکیه با فناوری‌های پیشرفته و پهپادها در نظارت بر مرز فعالیت خواهند داشت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
hiwa68 - رتردام، هلند

فعالیت غیر قانونی.هاها. قانون ترکی حتماً. مثل سگ از کوردها میترسند. چونکه مملکت در اصل مال کوردهاست و این مغولهای وحشی با ادم کشتن ساکن انجا شدند.
جمعه ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا