بازگشت پرونده «فیلم غیراخلاقی» گیلان به صدر اخبار؛ ثقتی و«نفر دوم» بازداشت شدند

 رضا ثقتیصدای آمریکا: بنابر اعلام منابع خبری، قوه قضاییه از بازداشت مقام مسئول و نفر دوم حاضر در «فیلم غیراخلاقی» گیلان خبر داده است.

این بازداشت در ارتباط با فیلمی است که چندی پیش در فضای مجازی منتشر شد و حواشی بسیاری را به همراه داشت.


این فیلم که نشان دهنده رابطه جنسی رضا ثقتی، مدیرکل (سابق) اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با یک مرد بود در نهایت به برکناری این مدیر شد.

حالا اعلام شده است که پس از تشکیل پرونده قضایی دادگاه کیفری تهران مسئول رسیدگی به اتهامات انتسابی صورت گرفته بوده و پس از تحقیقات جامع، سرانجام امروز یکشنبه ۱۹ آذر دادگاه کیفری تهران دستور بازداشت هر دو فرد حاضر در تصویر را صادر کرد.

سایت خبری «گیل خبر» روز چهارشنبه ۲۸ تیرماه در همین رابطه نوشته بود که رضا ثقتی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان «به دلیل حواشی ایجاد شده »، از کار برکنار شد.

ثقفی متولد ۱۳۵۷ در رشت، ۱۱ آذر ۱۴۰۰ بعد از استقرار دولت ابراهیم رئیسی با حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به جای فیروز فاضلی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان شد. عمده سوابق او در حوزه‌های حکومتی از جمله مسئول ایثارگران اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین موسس و سردبیر نشریه قلم کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان بود.

او بعد از مدیرکلی در جلسات مدیران ارشد در گیلان حضور پر رنگی داشت و همزمان با اعتراضات سال گذشته، از جمله مدیرانی بود که خواستار برخورد با مخالفان حجاب اجباری بود.

رضا ثقفی اردیبهشت امسال از راه اندازی هایپر مارکت حجاب در گیلان و همچنین دستور به تشکیل نمایشگاه عفاف و حجاب در تالار مرکزی رشت برای تولید البسه متناسب با فرهنگ ایرانی – اسلامی را داده بود.

پیش‌تر اخباری مبنی بر ارتقای وی در وزارت ارشاد و انتصاب او در تهران منتشر شده بود.

محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی ۱۰ مرداد در واکنش به ویدیو‌های منتشر شده از روابط جنسی شماری از مدیران دولتی در استان گیلان طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضاییه انتشار این فیلم‌ها را «حاشیه‌سازی» دشمن برای «انحراف اذهان» مردم خواند و گفت: «ما باید بر بصیرت خود بیفزاییم و اولویت‌ها را تشخیص دهیم و میان خودی و غیرخودی تمییز قائل شویم و حواسمان جمع باشد تا در زمین دشمن بازی نکنیم چرا که ما همه اعضای یک خانواده هستیم و اگر مشکلاتی هست، باید آن‌ها را با هم‌افزایی و تدبیر در داخل خانواده حل کنیم؛ نباید اجازه دهیم اغیار میدان‌دار شوند و کار به دست نااهلان و نفوذی‌ها بیفتد.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
Momijii - توکیو، ژاپن

سیاه بازی و مردمفریبیه !! هر چقدر که سعید طوسی دستگیر و مجازات شد ، این لواطکاران حکومتی هم بازداشت و محاکمه میشن !! یقیناً از وقتیکه گند کارشون دراومد ، تا همین الان ، یه پنجاه مرتبه ای از سر و کول و تپه هم بالا رفته اند !!
یکشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۷
۵۵
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا

اوه اوه!! عرزشی ها بیاین سرو زنتون رو دارن میبرن
یکشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۳
۳۵
ایرانِ سکولار بدون آخوند - زارچ، ایران

ک.... بازی هاشون گوش دنیا رو کَر کرده ، مفسدای فی الارض واقعی
یکشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
۳۴
Hassan1479 - تهران، ایران
آقا معامله ثقتی را دیده و پسندیده ، در حل مسئله پروستات آقا با سعید طوسی همکاری خواهد کرد.
یکشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۸
۵۳
ali51reza - وستروس، سوئد
اگر واقعا جدی هستید مفعول معروف حمام منصوری و یاری قرآن شناخته شده سید علی و حاج سعید طوسی را نیز دستگیر نمایید تا ما هم غزه و اختلاس چایی را فراموش کنیم😇😇🤣🤣
یکشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +203رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +147جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +107پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +89هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند