مقام حوزوی از حضور زنان طلبه و سرباز طلبه‌ها در مدارس در راستای «تحول اسلامی» آموزش خبر داد

صدای آمریکا: دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش‌وپرورش از حضور «زنان طلبه» در مدارس به عنوان معلم ابتدایی در راستای «تحول اسلامی» آموزش خبر داده و گفته که «سرباز طلبه‌ها» نیز در مدارس حضور دارند.

حمید نیکزاد به وب‌سایت «دیده‌بان ایران» گفته است که خانواده‌ها از حضور طلبه‌ها در مدارس رضایت بیش از ۹۵ درصدی دارند و ادعا کرد که طلبه‌ها آمار بزهکاری در مدارس را کاهش داده‌اند.


به گفته نیکزاد، حوزه علمیه خواهران رشته‌های تخصصی از جمله «تربیت دینی کودک و نوجوان»، «فقه تربیت دینی کودک و نوجوان» و «تحول دینداری کودک و نوجوان» را آموزش می‌بینند تا برای آموزگاری مقطع ابتدایی آماده شوند.

وب‌سایت «دیده‌بان ایران» در همین رابطه سوالی مبنی بر لزوم حضور روحانیون در آموزش و پرورش، مطرح کرده و در پاسخ آن نوشته است: «اسلامی سازی آموزش و پرورش» موضوعی که پس از اسلامی‌سازی علوم انسانی در دستور کار نظام جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته است.

برهمین اساس گزارش شده است که حضور روحانیون در مدارس از زمان «روی کارآمدن دولت ابراهیم رئیسی» به صورت جدی پیگیری شده و اقداماتی هم برای آن انجام شده است.

آماری که از حضور روحانیون در مدارس منتشر شده نیز نشان می‌دهد که از سال ۱۴۰۱ تاکنون بیش از ۳ هزار طلبه وارد مدارس کشور شده‌اند.

وب‌سایت «دیده‌بان ایران» محل فعالیت این طلبه‌ها را فراتر از «معلم پرورشی» اعلام کرده و نوشته است: آنها در چارچوب «قرارداد معین کار» در اکثر رشته‌ها از زبان فارسی و انگلیسی تا علوم تجربی و انسانی به تدریس می‌پردازند.

رویکرد دخالت طلبه‌ها و به طور کلی حوزه در آموزش در دولت رئیسی تقویت شده و یوسف نوری وزیر سابق آموزش و پرورش در جلسه رای اعتماد برای تصدی وزارت آموزش‌وپرورش، اولویت خود را «جهش به سمت تمدن نوین اسلامی و پرورش نسل تمدن‌ساز» اعلام کرده بود.

اعتراضات سال ۱۴۰۱ و حضور پررنگ دانش آموزان مخصوصا دانش آموزان دختر، معادلات جمهوری اسلامی و وزیر وقت آموزش و پرورش را برهم زد تا جایی که نوری از حوزه علمیه برای تغییر باور دانش‌آموزان درخواست کمک کرد و گفت: «باید تعامل و ارتباطمان را با مسجد و نهادهای بیرونی مانند حوزه علمیه بیشتر کنیم.»

حالا به نظر می‌رسد در دوران وزارت رضا مراد صحرایی همان سیاست وزیر پیشین که خط مشی جمهوری اسلامی در حوزه آموزش است در حال پیگیری بوده و حتی موضوع فراتر از حضور روحانیون و طلبه‌ها در مدارس است. چرا که دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش‌وپرورش گفته تعیین و معرفی نمایندگان حوزه علمیه به سازمان پژوهش و برنامه درسی وزارت آموزش و پرورش در یازده حوزه یادگیری از جمله این اقدامات حوزه است.

تحلیلگران بر این باورند این اظهارات تنها یک مفهوم دارد و آن هم دخالت حوزه در تدوین کتب درسی و ایجاد تغییرات مد نظر علی خامنه‌ای.

تغییر محتوای کتب درسی سال‌ها است که یکی از دغدغه‌های رهبر جمهوری اسلامی است. علی خامنه‌ای بارها نسبت به محتوای کتاب‌های درسی حساسیت نشان داده و خواستار بازبینی در محتوای مفاد درسی شده است. او در اردیبهشت سال ۱۴۰۱ در دیدار با جمعی از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور گفت که «مطالب بی‌فایده کتب درسی باید حذف شود.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
Momijii - توکیو، ژاپن

تحول اسلامی حضرات ، فقط مربوط به زیر شکم است و بس ! خدایی که وجود نداره ، بفریاد دانش آموزان مدارس برسه !
شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۸
۵۷
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا

مواظب بچه هاتون باشید یکی از مهمترین احکام اصلام لواط و بچه بازی هست.
شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۴
۳۶
Munchen - مونیخ، آلمان
من یادم هست در مدسه در سن ۱۳-۱۴ سالگی یکی از این جوجه طلبه های حدودا ۲۲-۲۳ ساله رو به ععنوان معلم قران به مدرسه ما آورده بودند،البته من و خیلی دیگر از بچه ها از همان سن کاملا به اسلام و قرآنش بی اعتقاد بودیم و حتی نفرت داشتیم و بجایش پیگیر سبکهای موسیقی مختلف ،گیم و فیلمهای سوپر هیرو بودیم.این جوجه آخوند خیلی ساده لوح و نادان بود و اصلا اطلاع نداشت نوجوانهای اون سن خیلی پیشرفته تر از امثال خودش هستند.اینقدر بچه ها این را با سوالها سرکاری جنسی به ظاهر مذهبی سرکار میگذاشتند که حد نداشت.و این هم بیخبر از اینکه سرکار هست توضیحات اسلامی در مورد این مسایل میداد که مورد علاقه بچه های اون سن بود.منظور اینکه این احمقها با اینکارهای راه به هیچ جا نمیبرند.نسلهای الان بچه ها و نوجوانان ایرانی عمدتا بسیار غربگرا هستند و پشیزی به اسلام اینها اهمیت نمیدهند.
شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۹
۵۴
زنده باد رضاشاه دوم‌ پهلوی - پاریس، فرانسه
تعداد بشکه ها را افزایش داده اند! 😂
شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۴
۱۰۱
تنها در اینجا - کپنهاگ، دانمارک
ایهناس بیناموس تر از آخوند نبوده , نیست و نداریم مشتی فاخته. مگه نه کویتی
شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.