«کانادا پرونده‌ای را برای اخراج سخنگوی وزارت کشور در زمان روحانی تشکیل داد»

 سلمان سامانی، سخنگو و قائم مقام وزارت کشور در دوره ریاست جمهوری حسن روحانی. آرشیوصدای آمریکا: وب‌سایت کانادایی «گلوبال‌نیوز» می‌گوید که مطلع شده که این کشور پرونده‌ای برای اخراج یک معاون وزیر کشور جمهوری اسلامی که در شهر تورنتو زندگی می‌کند، تشکیل داده است.

در شرایطی که سلمان سامانی در گزارش گلوبال نیوز، جانشین وزیر کشور معرفی شده، اما بنا به بررسی صدای آمریکا، او در دولت حسن روحانی این مقام‌ را داشته است و در حال حاضر، این سمت‌ را ندارد.


سلمان سامانی همچنین در دوره ریاست‌جمهوری روحانی، سخنگوی وزارت کشور، معاون هماهنگی وزارت کشور و نیز نماینده تام‌الاختیار وزیر کشور در کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری بود.

به نوشته گلوبال نیوز، سلمان سامانی ۴۲ سال تحت تحریم‌هایی قرار دارد که کانادا یک سال پیش و پس از کشته شدن مهسا امینی بر سر حجاب در ایران، علیه مقامات جمهوری اسلامی اعمال کرد.

بر اساس این گزارش، برای او یک جلسه بررسی و پاسخگویی برای اخراج از کانادا تشکیل شده است.

سازمان امور مرزی کانادا از هیئت مهاجرت و پناهندگی این کشور درخواست کرده است تا برای سلمان سامانی جلسه‌ای برگزار کند که امکان دارد منجر به اخراج او شود.

آنا پاپ، سخنگوی هیئت مهاجرت، گفت سلمان سامانی برای شرکت در جلسه‌ای به تاریخ ۱۹ آذر ۱۴۰۲ که صلاحیت مهاجرت او را بررسی کند، ارجاع شده است.

گلوبال نیوز می‌گوید دولت از بیان این که موضوع خودداری کرد که آیا این پرونده مربوط به سلمان سامانی ۴۲ ساله، معاون وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران، است یا خیر.

وزیر کشور جمهوری اسلامی، احمد وحیدی است که پیش از کشته شدن مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد، بر لزوم برخورد با زنان مخالف حجاب اجباری تاکید کرده بود.

او اخیرا نیز از حضور عده‌ای به عنوان «حجاب‌بان» در مترو که برای زنان و دخترانی که پوشش مورد تایید حکومت را ندارند و تحت عناوینی نظیر «امر به معروف و نهی از منکر» یا «تذکر لسانی» مزاحمت ایجاد می‌کنند، دفاع کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
Momijii - توکیو، ژاپن

مُشتی از خروار !! اینهم حتماً چپش پُر نبوده !!
‌چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۷
۵۸
کهنه سرباز - بروکسل، بلژیک
لعنت بر شما که کشور شما شده بهشت اختلاس گران جانیان و آقازاده ها هر شخصی از سفره مردم ایران دزدیده همه را دلار می‌کند و با یک پرواز به کانادا پناه می‌برد آخرین نمونه حسنی بود که تا دیروز از بدی کانادا میگفت اما امروز در خیابان کانادا قدم میزند
‌پنجشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویتکاف: توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی باید دائمی باشد
  • حزب‌الله لبنان: اگر به ایران حمله شود دخالت نمی‌کنیم اما آسیب به خامنه‌ای خط قرمز ماست
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • محسنی اژه‌ای در مورد اعتراضات دانشگاه ها تهدید کرد: ما وارد می‌شویم و هزینه بالاتر می‌رود
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند