کراوات پادشاه بریتانیا در اجلاس «کاپ ۲۸» دبی جنجال‌برانگیز شد

سخنرانی چارلز سوم در اجلاس «کاپ 28» دبی/ جمعه 1 دسامبر 2023 العربیه: حضور چارلز سوم، پادشاه بریتانیا با کراواتی با نقش پرچم یونان در اجلاس آب و هوای «کاپ 28» جمعه 10 آذر، آنهم چند روز پس از بروز اختلافات سیاسی میان بریتانیا و یونان بر سر تندیس‌های پارتنون یا همان «مرمرنماهای آلگین»، خبرساز شد.

پادشاه بریتانیا به موجب قانون اساسی این کشور، نباید باورهای سیاسی خود را بیان کند، اما بسیاری در یونان، زدن این کراوات را به عنوان ابراز همبستگی با آرمان خود تفسیر کردند.


چارلز سوم در دیدار با ریشی سوناک، نخست‌وزیر بریتانیا با این کراوات ظاهر شد و در اجلاس آب و هوای سازمان ملل در دبی سخنرانی کرد.

شاهزاده فیلیپ فقید، پدر پادشاه بریتانیا، در خانواده سلطنتی یونان به دنیا آمد و چارلز روابط نزدیکی با این کشور دارد.

کاخ باکینگهام از اظهار نظر در مورد کراوات پادشاه و استفاده او از دستمال جیب آبی و سفید ست‌شده با این کراوات، خودداری کرد ولی به گفته مسئولان، چارلز همین کراوات را در هفته گذشته نیز زده بود.

سوناک با لغو جلسه برنامه ریزی‌شده سه‌شنبه با کیریاکوس میتسوتاکیس، همتای یونانی خود، چند ساعت قبل برگزاری، دولت آتن را غافلگیر کرد و خشم آن را برانگیخت.

سوناک همتای یونانی خود را به خلف وعده در خصوص عدم راه‌اندازی کمپین عمومی برای بازپس‌گیری تندیس‌های باستانی متهم کرد که دو قرن پیش از معبد پارتنون در آتن برداشته‌شده و در حال حاضر در موزه بریتانیا قرار دارند.

دولت یونان این مطلب را نفی کرد که میتسوتاکیس درجریان سفرش به لندن، با عدم اعمال فشار برای بازگرداندن این تندیس‌های مرمرین، موافقت کرده است.

موزه بریتانیا بر اساس قانون، از بازگرداندن تندیس‌ها به یونان منع شده اما مسئولان این موزه با مقامات یونانی در مورد حل و فصلی دیگر مانند اعطای وام‌های بلندمدت به یونان، بدون بازگرداندن تندیس‌های مرمرین، گفت‌وگو کردند.

جورج آزبورن، رئیس هیئت امنای موزه، سوناک را به ایجاد «جنجال هیستریک» بر سر آثار باستانی متهم کرد و گفت که این مذاکرات ادامه خواهد داشت.

سوناک این اظهارات را نادیده گرفت و گفت که بازگرداندن این تندیس‌ها تا زمانی که یونان «مالکیت قانونی» بریتانیا را به رسمیت نشاسد، ممکن نیست.

این در حالی است که دولت آتن حاضر نیست «مالکیت قانونی بریتانیا» در این خصوص را به رسمیت بشناسد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۱
GORG AMERICAN - بالتیمور، ایالات متحده امریکا
چطور مردم خجالت نمیکشن به این آشغال بگن پادشاه
یکشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۰۴:۱۵
۶۸
Zebelemahal - تهران، ایران
بک گراند پدری اش یونانی است
یکشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۸
۵۰
Nagonsar - مونیخ ، آلمان
جالبترین اسم و نخست وزیر یونان در کل دنیا داره، این اگهر بیاد ایران حتی بقهای اخوندی چطور اسمش را میبرن. احتمالابجای اسم اکوس از استغفر ا. روم به دیوار اسم میبرن
‌سه شنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۰۲:۳۰
۵۰
Nagonsar - مونیخ ، آلمان
چرا خجالت بکشن ناسلامتی همسر سابقش دیانا هم زده بود رو دست تیتانیک( گفته میشه نزدیک ۵ هزار نفر سوار تیتانیک شده بودند وقتی غرق شد) .با این وود اونو تا حد یک قدیس بالا بردند.
‌سه شنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۰۲:۳۳
۳۱
GORG AMERICAN - بالتیمور، ایالات متحده امریکا
,جالبه بدونی که پسر پادشاه و همون دیانا از طریق ازدواج با یک مطلقه ی دو رگه ی آمریکایی/افریقایی قصد داشت شهروندی آمریکا رو بگیره.بچه دار هم شد ولی بخاطر اینکه تو کتاب خاطراتش اعتراف کرده بود که تو آمریکا کوکائین مصرف کرده با وجود داشتن زن و بچه آمریکایی درخواست پناهندگیش لغو شده(پادشاه هاهاهاها)
‌سه شنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۱
۵۰
Nagonsar - مونیخ ، آلمان
حقیقت اینها در کتاب اصول دمو قراََضه طوری شرح داده سدهکا انگار کتاب قانون اساسی آنها ب گرقتا از کتاب اصول دمو قراضه و دهکده حیوانات جورج اورل برگرفته ده
‌پنجشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +209شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +158شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +140حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +126اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +114بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +109شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم