پنتاگون: از زمان آتش‌بس در غزه، حمله‌ای به نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه صورت نگرفته است

 پت رایدر، سخنگوی پنتاگونرادیو فردا: وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون روز سه‌شنبه هفتم آذر اعلام کرد از آغاز زمان آتش‌بس بین اسرائیل و حماس در جنگ غزه ، هیچ حمله‌ای علیه نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه صورت نگرفته است.

نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه از اواخر مهرماه تا زمان آتش‌بس ده‌ها بار با راکت و پهپاد انتحاری توسط شبه نظامیان تحت حمایت ایران مورد حمله قرار گرفتند.


پت رایدر، سخنگوی پنتاگون روز سه‌شنبه به خبرنگاران گفت: از ۲۳ نوامبر، از زمان توقف عملیات(در غزه)، هیچ حمله‌ای به نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه صورت نگرفته است.

سخنگوی پنتاگون در پاسخ به این پرسش که چرا نیروهای نیابتی ایران حملات را متوقف کرده‌اند، گفت، بهتر است از خود آنها بپرسید.

پت رایدر با این حال تصریح کرد: «حفاظت از نیروها همچنان اولویت ما است و اگر زمانی به ما حمله شود، پاسخ مناسبی خواهیم داد.»

آمریکا در واکنش به حملات نیروهای شبه‌نظامی در جریان جنگ غزه، پنج بار به طور جداگانه حملاتی را در عراق و سوریه انجام داده و مواضع گروه‌های مرتبط با ایران را هدف گرفته است.

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام، بامداد چهارشنبه اول آذر اعلام کرد در پاسخ به حملات به نیروهای آمریکایی، برای دومین بار طی ۲۴ ساعت مواضع شبه نظامیان مورد حمایت ایران در عراق را مورد حمله قرار داده است.

بر اساس آخرین گزارش مقام‌های آمریکایی، واشینگتن در مجموع ۷۲ حمله به نیروهای خود در منطقه را از روز ۱۷ اکتبر، ده روز پس از آغاز جنگ حماس و اسرائیل، تاکنون ثبت کرده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۹
سرزمین اریا - کویت ، کویت
دستور از ایران رسیده عمو جون .کجای کارید
‌چهارشنبه ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویتکاف: توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی باید دائمی باشد
  • حزب‌الله لبنان: اگر به ایران حمله شود دخالت نمی‌کنیم اما آسیب به خامنه‌ای خط قرمز ماست
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • محسنی اژه‌ای در مورد اعتراضات دانشگاه ها تهدید کرد: ما وارد می‌شویم و هزینه بالاتر می‌رود
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند