پیامدهای مراسم فارغ‌التحصیلی بدون حجاب اجباری؛ رئیس دانشگاه صنعتی شریف نیز برکنار شد

 مراسم دانش‌آموختگی پردیس کیش دانشگاه شریفرادیو فردا: در ادامه پیامدهای حضور بدون حجاب اجباری دانشجویان دختر در مراسم فارغ‌التحصیلی پردیس کیش دانشگاه شریف، روز سه‌شنبه ۳۰ آبان گزارش شد که رئیس دانشگاه صنعتی شریف نیز برکنار شده است.

به گزاش خبرگزاری مهر، محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، در حکمی، رسول جلیلی را از این سمت برکنار کرده و عباس موسوی را به عنوان سرپرست جدید این دانشگاه معرفی کرده است.


در حکم وزیر علوم خطاب به سرپرست جدید این دانشگاه نیز آمده است که «انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی ... با رویکردی تحول‌گرایانه و مسئله‌محور در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی حرکت» کند.

خبرگزاری‌ها در مورد سوابق عباس موسوی، سرپرست جدید دانشگاه صنعتی شریف تهران، نوشته‌اندکه او در رشته شیمی تحصیل کرده و ریاست مرکز پژوهشی بیوشیمی دانشگاه شریف را نیز برعهده داشته است.

رسول جلیلی درحالی از این سمت برکنار می‌شود که او در ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ با حکم علی خامنه‌ای به عنوان «عضو حقیقی» شورای عالی فضای مجازی منصوب شد و از او به عنوان یکی از گردانندگان «سرکوب دیجیتالی» نام برده می‌شد که به همین دلیل مورد تحریم آمریکا نیز قرار دارد.

مراسم دانش‌آموختگی ۸۱ نفر از دانشجویان پردیس بین‌الملل دانشگاه صنعتی شریف در جزیره کیش، روز پنج‌شنبه ۲۵ آبان برگزار شد و بنابر ویدئوهای ارسالی در فضای مجازی، در این مراسم اغلب دختران دانشجو با لباس و کلاه فارغ‌التحصیلی اما بدون حجاب اجباری روی جایگاه ایستادند.

نهاد نمایندگی رهبر جمهوری اسلامی در دانشگاه‌ها نیز تأیید کرد که مصطفی رستمی، نماینده خامنه‌ای در دانشگاه‌ها که در این مراسم حضور داشته، دقایقی پیش از حضور بدون حجاب اجباری دانشجویان دختر در جایگاه، به اتفاق امام جمعه کیش سالن را ترک کردند.

پس از آن نیز خبر برکناری رئیس پردیس کیش دانشگاه شریف منتشر شد و روز شنبه، کانال تلگرامی امیرکبیر گزارش داد که در پی تهدید وزارت‌های علوم و اطلاعات، علی سلک غفاری، رئیس پردیس کیش شریف، «مجبور به استعفا» شده است.

کانال «شریف تودی» در گزارشی با اشاره به واکنش مقام‌های حکومتی به حضور بدون حجاب اجباری شماری از دانشجویان دختر در مراسم فارغ‌التحصیلی پردیس کیش دانشگاه شریف، نوشته است که «مسائل به‌مراتب مهم‌تر و اولویت‌دارتری هیچ‌وقت با چنین پیگیری‌ها و برخوردهای سریع و ضربتی مواجه نمی‌شود.»

از زمان اعتراضات پس از جان‌باختن مهسا ژینا امینی در بازداشت گشت ارشاد، بسیاری از دانشجویان به ویژه دختران دانشجو به طور علنی و عملی با حجاب اجباری به مخالفت پرداخته‌اند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۰
Nagonsar - مونیخ ، آلمان

حقش بود ثقتی یا سعید طوسی را جانشینش میکردند.چرا که این دو استاد حزب‌الله ی فوق تخصص رشته مقعد شناسی را دارند و احتمالا آن را از دانشگاو امتم صادق یا امام حسین هم گرفتن با توجه به حملاتی که با مشت جبهه داشتند
‌سه شنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +215شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +166شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +146حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +126بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +111شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +111تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +109چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم