بمباران بیمارستان اندونزیایی غزه؛ تانک‌های اسرائیل به اطراف بیمارستان رسیدند

العربیه: از زمان آغاز جنگ در نوار غزه، اسرائیل بسیاری از بیمارستان‌ها را در نوار غزه به‌ویژه در شمال آن به بهانه وجود مراکز و تونل‌های حماس در زیر آن‌ها، هدف قرار داده است، ولی حماس این ادعا را قاطعانه رد می‌کند.

خبرنگار «العربیه» دوشنبه 29 آبان از بمباران سنگین توپخانه‌ای اطراف بیمارستان اندونزی در شمال غزه خبر داد که به کشته‌شدن 12 نفر انجامید.


شاهدان عینی هم تأیید کردند که این بمباران منجر به زخمی‌شدن آوارگان، بیماران و پزشکان شد و یک گلوله توپ در داخل محوطه بیمارستان سقوط کرد و آتش‌سوزی در یکی از ساختمان‌های نزدیک رخ داد.

طبق گفته شاهدان عینی، پس از توقف ژنراتورها ناشی از این بمباران، برق بیمارستان قطع شد.
تانک‌های اسرائیلی به اطراف بیمارستان اندونزیایی در شمال غزه رسیدندبه گزارش خبرگزاری «العالم‌ العربی»، دکتر منیر البرش، مدیرکل بهداشت غزه نیز با اشاره به این که بمباران، بخش عمل بیمارستان اندونزی و همچنین اطراف بیمارستان را هدف قرار داد، گفت: «خودروهای نظامی اسرائیل در حال پیشروی بیشتر به سمت بیمارستان هستند.»
وضعیت دشوار
یکی از روزنامه نگاران حاضر در بیمارستان «اندونزی» با انتشار کلیپی، وضعیت داخل بیمارستان را بسیار دشوار توصیف کرد و گفت که با توجه به فشار شدید ارتش اسرائیل بر بیمارستان، این ویدئو ممکن است، آخرین ویدئو او باشد.

مرکز رسانه‌ای فلسطین نیز از تیراندازی شدید به سمت بیمارستان اندونزی، علاوه بر بمباران سنگین توپخانه‌ای خبر داد و گفت که بمباران و تیراندازی‌های مداوم، منجر به کشته‌‌شدن شماری از افراد شد ولی به تعداد قربانیان اشاره‌ای نکرد.

از سوی دیگر بمباران اسرائیل، اطراف بیمارستان العوده در جبالیا در شمال نوار غزه و همچنین دو خانه در نزدیکی بیمارستان النجار در شرق منطقه رفح را هدف قرار داد.

طی روزها و هفته‌های گذشته، چندین بیمارستان در نوار، به ویژه الشفا در غرب شهر غزه، و الرنتیسی و دیگر بیمارستان‌ها، در نقض آشکار قوانین بین‌المللی مبنی بر لزوم حفاظت از این مراکز بهداشتی و بشردوستانه، هدف حملات اسرائیل قرار گرفتند.

نیروهای اسرائیلی، حملات خود را به سیستم بهداشتی غزه تشدید کرده و ده‌ها بیمارستان و مرکز درمانی را به طور کامل یا جزئی از خدمت خارج کردند.

اسرائیل حملات خود را هر بار با ادعای وجود تونل‌ها، پایگاه‌ها یا انبارهای تسلیحاتی حماس در داخل این مراکز بهداشتی، توجیه کرده است.

ارتش اسرائیل در ششم نوامبر ضمن ادعای وجود تونل‌های حماس در زیر بیمارستان الرنتیسی، افزود که این تونل‌ها در نزدیکی یک سکوی پرتاب موشک، قرار دارد.

از سویی وزارت خارجه اندونزی، ضمن رد قاطعانه این اتهامات، تاکید کرد که این بیمارستان کاملاً به منظور اهداف بشردوستانه ساخته شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
Momijii - توکیو، ژاپن

عقربی که نگزه ، دیگه بهش نمیگن عقرب !
دوشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴
۵۶
ramin-cph - کپنهاگ، دانمارک

حالا برید یا اخی صدام بگید، حقتونه
دوشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +203شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +151شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم