بررسی انگیزه‌های تروریستی مردی که در کانادا به «شکار مسلمانان» برخاسته بود

دادستان‌های کانادایی قصد دارند انگیزه‌های تروریستی در پرونده مردی که به گفته آن‌ها در حال «شکار مسلمانان» بود را بررسی کنند.

ناتانیل ولتمن که اکنون ۲۲ ساله است، در ژوئن ۲۰۲۱ در انتاریو کانادا ۴ نفر از اعضای یک خانواده مسلمان را به قتل رساند. او روز گذشته در جلسه دادگاه خود را بی‌گناه دانست.


فریزر بال، دادستان این پرونده به هیئت منصفه گفت که آنها شواهد و مدارک کافی از جمله اعتراف متهم نزد پلیس را در اختیار دارند.

همچنین در این دادگاه از هیئت منصفه خواسته شد، انگیزه‌ تروریستی مرتبط با برتری سفیدپوستان را بررسی کنند، این اولین بار است که در کانادا از هیئت منصفه چنین درخواستی می‌شود.

به گفته آقای بال، متهم یک «مانیفست تروریستی» نوشته بود که در کامپیوترش یافت شد و در آن از ناسیونالیسم سفیدپوستان حمایت می‌کرد و نفرت خود را از مسلمانان توصیف کرده بود.

او همچنین گفت ولتمن قبل از حمله «لباس سربازی» به تن داشت و کلاه ایمنی به سر کرده بود و «به دنبال مسلمانان بود تا بکشدشان».
روز حمله
زمانی که ولتمن با ماشین از کنار خانواده افضل در یکی از کانادا رد می‌شد به سرعت ماشین را به سمت آن‌‌ها چرخاند و پدال گاز را تا آخر فشار داد و به داخل خانواده آن‌ها رفت.

در این حلمه سلمان افضل، ۴۶ ساله، همسرش مدیحه سلمان، ۴۴ ساله، دختر ۱۵ ساله آنها یومنا و مادربزرگش طلعت افضل، ۷۴ ساله کشته شدند و پسربچه‌ ۹ ساله این خانواده نیز دچار جراحات جدی شد.

کمی بعد پلیس آقای ولتمن را در یک پارکینگ در نزدیکی محل حادثه دستگیر کرد. او همان زمان به پلیس گفت که می‌خواسته تا « پیامی» علیه مسلمانان مهاجر داده باشد.

دادستان این پرونده پیام را «وحشتناک» خواند و گفت در پیام آمده بود که «این کشور را ترک کنید وگرنه شما و عزیزانتان می‌توانید نفر بعدی باشید.»

با این وجود کریستوفر هیکس، وکیل مدافع استدلال کرد که ولتمن از اختلالات روانی و آسیب‌های دوران کودکی رنج می‌برد که منجر به «افسردگی و اضطراب» او شده بود.

او همچنین قبل از حمله سه گرم قارچ سیلوسایبین توهم زا مصرف کرده بود که به گفته آقای هیکس، احساس جدایی یا جدا شدن از واقعیت را در او ایجاد کرده بود؛ «گویی در رویا یا حالت سورئال، حالتی از سردرگمی شدید که در آن مغزش آشفته بود».

اگر مشخص شود آقای ولتمن در این حمله قتل درجه یک انجام داده است به حبس ابد محکوم خواهد شد.

این مرگبارترین حمله ضد مسلمانان در کانادا از زمان تیراندازی در مسجدی در شهر کبک در سال ۲۰۱۷ بود که شش کشته بر جای گذاشت. عامل آن تیراندازی به یک حمله تروریستی متهم نشد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۷
Mrboomi - برلین، آلمان
دمت گرم شیر مادرت حلالت داداش
‌پنجشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۰۴:۵۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +204شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +151شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم