Warning: session_start(): open(/home/ukuser/tmp/sess_841c7852c4a8344b1ff1ed32de5f2869, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/ukuser/public_html/amp/db/db/inc/ui.php on line 1

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /home/ukuser/tmp) in /home/ukuser/public_html/amp/db/db/inc/ui.php on line 1
تعهد به حق بقای اسرائیل؛ شرط فعالیت نهادهای اسلامی در آلمان

تعهد به حق بقای اسرائیل؛ شرط فعالیت نهادهای اسلامی در آلمان

دویچه وله: دبیر کل حزب دموکرات مسیحی آلمان اجازه فعالیت نهادهای اسلامی در آلمان را مشروط به تعهد آنها به حق موجودیت اسرائیل دانست. او همچنین از دولت آلمان به علت عدم برخورد با "اسلام سیاسی" در این کشور انتقاد کرد.

موضع‌های متفاوت نهادهای اسلامی فعال در آلمان در قبال وضعیت جنگی در خاورمیانه و حمله گروه تروریستی حماس به اسرائیل، انتقاد گسترده سیاستمداران این کشور را برانگیخته است.


 کارستن لینه‌مان، دبیرکل حزب دموکرات مسیحی آلمان (CDU) در واکنش به این نکته خواستار برقراری شرایط تعریف شده برای اجازه فعالیت نهادهای اسلامی در این کشور شده است.

او به روزنامه آلمانی "نویه اوسنابروکر تسایتونگ" گفت: «ما به یک تعهد از سوی همه نهادهای اسلامی نیاز داریم که بر اساس آن، حق موجودیت اسرائیل از سوی آنها به رسمیت شناخته می‌شود و با یهودی‌ستیزی نیز مخالفت شود.»

او تصریح کرد:‌ «چنانچه این شرایط برآورده نشوند، نهادهای اسلامی حق نخواهند داشت به فعالیت خود در آلمان ادامه دهند.»

دبیرکل حزب CDU دولت فدرال آلمان را نیز به علت "عدم برخورد لازم و کافی با اسلام سیاسی" مورد انتقاد قرار داد.
"مرکز اسلامی هامبورگ"او در این زمینه تاکید کرد: «مرکز اسلامی در هامبورگ که بازوی رژیم ملاها در ایران است، هنوز تعطیل نشده. این یک علامت کاملا اشتباه است.»

"مرکز اسلامی هامبورگ" توسط اداره فدرال حفاظت از قانون اساسی آلمان به عنوان یک نهاد افراط‌گرا طبقه‌بندی شده است.

اداره امنیت داخلی آلمان این "مرکز اسلامی" را به عنوان یک "پایگاه برون‌مرزی رژیم جمهوری اسلامی که بابت حمله حماس به اسرائیل تبریک گفته"، ارزیابی کرده است.
خطری برای دموکراسی
کارستن لینه‌مان همچنین اشاره کرد که "اکثریت گسترده شهروندان مسلمان در آلمان" می‌خواهند در صلح و آزادی زندگی کنند.

او اضافه کرد: «اسلام سیاسی قصد دارد ساختار لیبرال و دموکراسی را از بین ببرد و آن را به یک خلافت اسلامی تبدیل کند. اگر ما قاطعانه با اسلام سیاسی مبارزه کنیم، این یک ضربه آزادی‌بخشی برای مسلمانان لیبرال و سکولار در آلمان خواهد بود.»

جم اوزدمیر، وزیر کشاورزی آلمان نیز در این زمینه در شبکه اجتماعی اکس (توییتر سابق) نوشت: «ما اکنون به شیوه جدیدی برای برخورد با انجمن‌های اسلامی نیاز داریم. آنها باید به وضوح به ارزش‌های اساسی در کشور ما و همچنین اجرای آن پشت درهای بسته، پایبند باشند.»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +204رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +177جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +135ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +89زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +89هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه
  • +74اشغالگران ایران، قاتلان ایرانیان
  • +68عبدالرحیم سلیمانی اردستانی، روحانی شیعه‌ای که با ادعا درباره وفات فاطمه دختر پیامبر در ایران جنجال به پا کرد