دو سال پس از ربوده شدن زن ایرانی در کانادا، دوست پسر سابقش به اتهام قتل بازداشت شد

در ماه‌های پس از ربوده‌شدن حاج‌تعمیری، پلیس از مردم خواست که هرگونه اطلاعاتی در این رابطه دارند، با آن‌ها درمیان بگذارندایندیپندنت فارسی: پلیس کانادا ۲۲ ماه پس از ربوده‌شدن الناز حاج‌تعمیری، دوست‌پسر سابق او را به اتهام قتل بازداشت کرد.

به نظر می‌رسد پرونده ربایش الناز حاج‌تعمیری که در ژانویه ۲۰۲۲ به دست سه مرد با تجهیزات پلیس از منزل مسکونی او در انتاریو رخ داد، با دستگیری این فرد، به پرونده جنایی و قتل تغییر ماهیت داده است.


به گزارش گاردین، بازپرسان پلیس نزدیک به دو سال در تلاش بودند تا الناز را بیابند، اما اکنون دوست‌پسر سابق زن ایرانی-کانادایی که به دست افسران پلیس قلابی ربوده شده بود، به قتل درجه‌یک متهم شده است.

سه مرد با تجهیزات پلیس، ۱۲ ژانویه ۲۰۲۲، به‌زور وارد ملکی در یک محله ساحلی انتاریو شدند و الناز حاج‌تعمیری را با پای‌برهنه از میان برف به‌زور بردند و سوار ماشین خود کردند.

پلیس روز پنجشنبه، نهم نوامبر، اعلام کرد که محمد لیلو، دوست‌پسر سابق حاج‌تعمیری، به قتل او متهم شده است. این نخستین‌باراست که پلیس از اعتقادش به کشته‌شدن این زن گمشده خبر می‌دهد.

لیلو که شریک تجاری سابق حاج‌تعمیری نیز بود، پیش‌تر و پس از ناپدید شدن او با اتهام آدم‌ربایی مواجه بود و اتهامات جداگانه تلاش برای قتل و تلاش برای آدم‌ربایی در رابطه با حمله قبلی به الناز -که طی آن در یک پارکینگ زیرزمینی به او حمله شد و با ماهیتابه مورد ضرب‌و‌شتم قرار گرفت- نیز به او وارد بود.

این حمله باعث ایجاد جراحات جدی در ناحیه سر الناز شد که نیاز به ۴۰ بخیه داشت. پلیس گفت که در ادامه یک دستگاه ردیاب را از صحنه جرم بازیابی کرده است. دو دستگاه ردیاب دیگر نیز زمانی که الناز در ماه نوامبر خودرو را برای سرویس برد، در خودروی او پیدا شد.

در ادامه پلیس دو مرد به نام‌های ریاست سینگ و هارشدیپ بینر را در رابطه با حمله در گاراژ پارکینگ متهم کرد، اما این سرنخ نیز نتیجه‌ای در یافتن الناز نداشت.

در ماه‌های پس از ربوده شدن حاج‌تعمیری، بازرسان از مردم خواستند تا هرگونه اطلاعاتی در این رابطه دارند با پلیس در میان بگذارند.

فریبا حاج‌تعمیری، مادر الناز، در بیانیه‌ای در اوایل سال جاری نوشت: «هیچ‌چیز به‌اندازه این فکر بر روح ما سنگینی نمی‌کند که شاید هرگز نفهمیم چه بر سر الناز آمده است. ما می‌دانیم افرادی هستند که اطلاعاتی در اختیار دارند و ممکن است در این فکر باشند که جلو بیایند. ما دعا می‌کنیم که شما کار درست را انجام داده و ما را از این رنج نجات دهید.»

این خانواده همچنین برای اطلاعاتی که بتواند به دستگیری ربایندگان منجر شود، ۱۰۰ هزار دلار کانادا جایزه تعیین کرده بود.

حاج‌تعمیری در ایران به دنیا آمده بود و کمتر از پنج سال پیش و پس از دست دادن همسرش به کانادا مهاجرت کرد. او مدتی قبل از ناپدید شدن و پس از ترک یک تجارت واردات و صادرات، شرکت کیک‌پزی خود را راه‌اندازی کرده بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۳
ordak - بن، آلمان

حاج تعمیری را دوست پسرش تبدیل به حاج اوراقی کرد
جمعه ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +190شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +138شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +128حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو