در ۲۴ ساعت گذشته نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه «چهار بار» مورد حمله قرار گرفته‌اند

رادیو فردا: خبرگزاری رویترز از قول منابع آگاه از وقوع چهار حمله به نیروهای این کشور در عراق و سوریه طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

دو منبع امنیتی روز پنج‌شنبه ۱۸ آبان به خبرگزاری رویترز گفت که نیروهای آمریکایی در جریان گشت مشترک ضدتروریستی با نیروهای عراقی در موصل، با انفجار بمب مواجه شدند.


بنابر این گزارش خودرو حامل نیروهای آمریکایی در انفجار روز پنج‌شنبه آسیب دید، اما این حادثه تلفات جانی در پی نداشت.

یک مقام نظامی آمریکا نیز انفجار یک بمب دست‌ساز بر سر راه خودرو گشت‌زنی نیروهای آمریکایی در نزدیکی سد موصل را تایید کرد و گفت این حادثه تلفات جانی در پی نداشت.

یک مقام دیگر آمریکایی نیز به رویترز گفته است طی ۲۴ ساعت گذشته چهار حمله به نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه اتفاق افتاده است.

این مقام آمریکایی که نخواسته نامی از او برده نشود، در ادامه گفته است در این حملات چند نظامی آمریکایی بصورت جزئی زخمی شدند، اما به وظایف خود بازگشتند.

این گزارش می‌افزاید پهپادهای جنگی طی روز جاری به پایگاه‌های الحریر در اربیل و عین‌الاسد در غرب بغداد حمله کرده‌اند. هر دو پایگاه عراقی میزبان نیروهای آمریکایی هستند.

مقامات آگاه به رویترز گفته‌اند که پهپادهای یاد شده با سامانه‌های دفاع ضدهوایی سرنگون شدند و تلفاتی به بار نیاوردند.

سرویس ضدتروریستی اقلیم کردستان عراق نیز هم‌زمان با انتشار بیانیه‌ای گفته است که حمله پهپادی به پایگاه هوایی الحریر منجر به آتش‌سوزی در یک مخزن ذخیره سوخت شد.

این بیانیه می‌افزاید نیروهای آمریکایی ۲۰ اکتبر و در پی افزایش تنش‌ها بر سر جنگ حماس و اسرائیل، این پایگاه را ترک کرده بودند.

سابرینا سینگ، معاون سخنگوی وزارت دفاع آمریکا، می‌گوید از زمان حملات گروه افراطی حماس به اسرائیل در ۱۵ مهر تا سه‌شنبه هفته جاری، «نیروهای آمریکایی حداقل ۴۰ بار مورد حمله قرار گرفته‌اند که ۲۲ بار در عراق و ۱۸ بار در سوریه بوده است».

آمریکا می‌گوید ۴۵ نظامی این کشور در حملات یاد شده دچار آسیب‌های مغزی یا جراحات جزئی شدند.

ایالات متحده تصریح کرده است این حملات توسط نیروهای نیابتی جمهوری اسلامی انجام شده و ایران نسبت به این حملات مسئول است.

مقامات ایران مدعی هستند شبه‌نظامیان منطقه بصورت مستقل عمل می‌کنند و از ایران برای حملات دستور نمی‌گیرند.

شبه‌نظامیان مورد حمایت ایران در عراق بارها علناً اعلام کرده‌اند تا زمانی که ایالات متحده از اسرائیل در جنگ با حماس حمایت کند، دارایی‌های ایالات متحده همچنان هدف قرار خواهند گرفت.

آمریکا در پاسخ به این حملات، دو بار مواضع شبه‌نظامیان وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در سوریه بمباران کرده است که اولی در چهارم آبان و دومی در ۱۷ آبان انجام شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
Herzl - امستردام، هلند
چند روز دیگه خبر تیکه پاره شدن اسی یک چشم میاد عجله نکنید یک بار می زنند بدجور هم می زنند.
جمعه ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۴
۳۹
PERTAPANI - بن، آلمان
یک جنگ زرگری بین آمریکا و نیروهای نیابتی در جریانه و برای خالی نبودن عریضه چند تا حمله الکی که از قبل اطلاع داده اند انجام میدهند تا گاکول های بسیجی ذوق زده بشوند!!
جمعه ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شمار کشته شدگان سیدنی به ۱۶ نفر رسید؛ پلیس: عاملان حمله به جشن یهودیان پدر و پسر بودند
  • ایران و حزب‌الله مظنون به دست داشتن در حمله مرگبار سیدنی؛ پدر و پسر مهاجم با تهران ارتباطی داشتند؟
  • یوتیوبر آمریکایی در انگلستان: ۱۴مسجد فقط در یک محله در لندن؟ بریتانیا دیگر قابل شناسایی نیست
  • پست پسر سفیر سابق جمهوری اسلامی در استرالیا علیه یهودیان، ساعاتی قبل از حمله سیدنی
  • ایران بر «روابط دیرپا» با لبنان تأکید کرد و بیروت را به گفت‌وگو فراخواند
  • بازسازی حزب‌الله در دستور کار ایران؛ آیا دبیرکل کنونی جایگاه خود را از دست خواهد داد؟
  • آیا رحیم‌پور ازغدی با ارواح پسران ماندلا ملاقات کرد؟؛ درباره ادعایی کذب به نام اربعین سیدالشهدا
  • تقدیر نتانیاهو از قهرمان مسلمان سیدنی؛ میوه فروشی که یکی از عاملان تیراندازی را خلع سلاح کرد کیست؟
  • خداداد عزیزی: اونقدر وجودش رو دارم که عذرخواهی کنم
  • واکنش تُند فوتبالیست ها به جمله جنجالی جواد خیابانی که گفت: آدم پاک فوتبالیست نمیشود
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +207شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +155شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +109شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم