گزارش نشریه آمریکایی: تدارک گروه روسی واگنر برای ارسال پدافند هوایی به حزب‌الله لبنان

العربیه: روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» شامگاه پنج‌شنبه یازدهم آبان به نقل از مسئولانی در سازمان‌های اطلاعاتی گزارش داد که گروه شبه‌نظامی روسی «واگنر» برای ارسال سامانه‌های پدافند هوایی به حزب‌الله لبنان تدارک می‌بیند.

بنا به این گزارش مقامات آمریکایی می‌گویند به اطلاعاتی دست یافته‌اند که نشان می‌دهد احتمالا گروه شبه‌نظامی روسی «واگنر» در تدارک برای ارسال سامانه‌های پدافند هوایی به حزب‌الله لبنان است.


در گزارش این روزنامه سامانه‌های ضدهوایی مورد اشاره با نام «SA-22» ذکر شده که با عنوان سامانه موشکی ضدهوایی، در آن موشک‌ها برای رهگیری و سرنگونی جت‌های جنگنده به‌کار می‌رود.

یک مقام آمریکایی در این‌باره گفت که واشینگتن هنوز خبر ارسال چنین سامانه دفاعی از واگنر به حزب‌الله را تایید نکرده است، اما رایزنی‌های واگنر و حزب‌الله را زیر‌نظر گرفته و تحویل این سامانه به گروه شبه‌نظامی در جنوب لبنان را منبع نگرانی بزرگی می‌داند.

در واکنش به تشدید تنش‌ها در منطقه خاورمیانه، و تدارک بازدارندگی مقابل حملات حزب‌الله و نگرانی فزاینده از گشودن جبهه‌ای از جنوب لبنان در شمال اسرائیل، ایالات متحده آمریکا به استقرار بزرگترین ناو هواپیمابر خود در شرق مدیترانه اقدام کرده است.

نمایندگان شرکت خصوصی واگنر و نیروهای شبه‌نظامی آن، در سوریه، جایی که جنگجویان حزب‌الله لبنان نیز در آن مستقر هستند، حضور دارند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +215شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +166شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +146حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +126بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +111شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +111تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +109چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم