زنی که ورزشکاری را به ظن ارتباط با دوست پسرش به قتل رساند «از طریق استراوا او را ردیابی کرده بود»

یورونیوز: دادستان تگزاس آمریکا روز پنجشنبه در جریان رسیدگی به اتهام قتل علیه کیتلین آرمسترانگ، اعلام کرد که او قربانی خود را که یک دوچرخه‌سوار زن حرفه‌ای ۲۵ ساله بوده و با دوست پسرش قرار عاشقانه داشته از طریق اپلیکیشن استراوا ردیابی کرده بود.

خانم آرمسترانگ متهم شده است که به سمت سر و سینه مو ویلسون شلیک کرده و او را از پا درآورده است. قربانی شب حادثه در منزل دوستش بوده قرار بود آن روز در یک مسابقه شرکت کند. خانم ویلسون ورزشکار حرفه‌ای رشته‌های دوچرخه کوهستان و کراس کانتری بود.


ویدئوی لحظه تیراندازی که توسط دوربین مدار بسته منزل دوست مقتول ضبط شده در دادگاه به نمایش درآمد که در آن قربانی پس از اولین شلیک فریاد می‌زند اما خانم آرمسترانگ در ویدئو دیده نمی‌شود. با این وجود خودروی خانم آرمسترانگ در مقابل منزلی که قربانی در مقابل آن به قتل رسیده دیده شده است.

همچنین گلوله‌‌های که با آن قربانی به قتل رسیده با اسلحه‌ای که در منزل خانم آرمسترانگ پیدا شده مطابقت دارند.

به گفته پلیس خانم ویلسون پیش از این با دوست پسر متهم که او هم دوچرخه‌سوار حرفه ای بوده قرار عاشقانه داشته و یک روز پیش از قتل با او به استخر رفته بود.

در صورتی که این اتهام ثابت شود خانم آرمسترانگ، که اتفاقا همنام لانس آرمسترانگ، اسطوره دوچرخه‌سواری است، به ۹۹ سال حبس محکوم خواهد شد.

استراوا یک اپلیکیشن و نوعی شبکه اجتماعی است که ورزشکاران از طریق آن می‌توانند مسیر و فعالیت ورزشی خود را منتشر کنند. استفاده‌کنندگان می‌توانند با تغییر تنظیمات، مسیر خود یا مبدا و مقصد را پنهان کنند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +203رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +163جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +119پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +89زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +89هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه
  • +86آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!