چهار متهم پرونده مسمومیت‌های الکلی استان البرز به اعدام محکوم شدند

رادیو فردا: سخنگوی قوه قضائیه روز سه‌شنبه خبر داد که در پرونده موج مسمومیت با مشروبات الکلی دست‌ساز در استان البرز که به مرگ ۱۷ تن انجامید، چهار نفر به اعدام محکوم شده‌اند.

به گفته مسعود ستایشی، متهمان ردیف اول تا چهارم در این پرونده که علاوه بر ۱۷ فوتی، به مسمومیت و نابینایی ۱۹۱ تن نیز منجر شد به «اتهام افساد فی‌الارض از طریق جنایت علیه تمامیت جسمانی افراد به اعدام محکوم شدند».


موجی جدید از مسمومیت‌ ناشی از مصرف «مشروبات الکلی مسموم» در هفته آخر ماه خرداد سال جاری از استان البرز آغاز شد و پس از چند روز به استان‌های آذربایجان غربی، هرمزگان، مازندران، تهران و قزوین و استان گیلان نیز گسترش یافت.

با این حال در این موج که سالی نیست که در ایران به راه نیفتد، شهر کرج و استان البرز بیشترین تعداد جان‌باختگان را داشتند.

به گفته سخنگوی قوه قضائیه، در این پرونده «متهمان ردیف پنجم تا نهم پرونده به پنج سال حبس تعزیری و متهمان ردیف دهم به سه سال حبس تعزیری و متهم ردیف یازدهم به یک سال حبس تعزیری محکوم شدند».
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
zavareh - رودسر، ایران
دیگر بر چه کسی پوشیده است که خود سپاه تروریست های انقلاب اسلامی بزرگترین مافیای ورود و تولید مشروبات الکلی بدون کیفیت و سایر مواد مخدر است؟
‌سه شنبه ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +216بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +122امام جماعت شهرستان تفت بر بالای منبر سکته کرد
  • +115حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +108حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +100کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +95سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +89«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +86رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +77رد پای تهران در «حمله خونین سیدنی»؛ مقام اسرائیلی: منشأ حمله مرگبار به یهودیان، ایران است
  • +76لحظه شکار کودک‌آزار قاتل! ویدئویی از کشته شدن او چند ساعت پس از آزادی از زندان