معمای ساندویچ‌هایی که هرروز در جاده‌ای در آلمان دور انداخته می‌شوند چیست؟ همه به دنبال راننده ناشناس

یورونیوز: در شش ماه گذشته یک حادثه عجیب در بزرگراه «ب ۱۸۴»، در نزدیکی شهر ماگدبورگ آلمان مدام تکرار شده است. یکسری ساندویچ‌های رها شده که آلمانی به آن «باتربروت» می‌گویند، در کنار جاده‌ دیده می‌شود که به نظر می‌رسد توسط یک راننده ناشناس به بیرون ماشین پرتاب شده‌اند.

برای شاهدان این ماجرا شکی نیست که پرتاب کردن این ساندویچ‌ها کار یک نفر است. ساندویچ‌ها همیشه بین روستاهای کونیگزبورن و هیروثسبرگ پیدا می‌شود و همیشه در فویل پیچیده شده است. البته بعضی مواقع محتویات ساندویچ‌ها فرق می‌کند.


رسانه‌های محلی می‌گویند که گاهی ساندویچ‌ها با پنیر پر شده و گاهی با سالامی یا سوسیس. گاهی اوقات آنها دست نخورده هستند و گاهی اوقات گاز زده شده‌اند. حتی گاهی اوقات ساندویچ‌ها دست نخورده در باغ‌های شخصی مردم پیدا می‌شود.

از آنجایی که به نظر می‌رسد ساندویچ‌ها قبل از ساعت ۶ صبح پرتاب می‌شوند احتمالا کسی که این کار را می‌کند در مسیر رفتن به محل کارش است. هولگر بکر، رییس ۵۹ ساله باشگاه فوتبال هیروثسبرگ می‌گویند که ساندویچ‌ها دور ریخته شده اغلب در زمین‌های او فرود می‌آید و داوطلبان باید آنها را تمیز کنند. او گفت: «ما در اینجا همه کارها را به صورت داوطلبانه انجام می‌دهیم. این برای ما بسیار آزاردهنده است.»

در حالی که برخی از ساکنان محلی به وضوح از ریختن این زباله‌ها ناراحت هستند اما معمای اینکه چه کسی مدام این کار تکرار می‌کند هم برای آنها جذاب شده است.

انکه پرجت، روانشناس می‌گوید که ممکن است راننده‌، ساندویچ را از شخص دیگری یا از یکی از عزیزانش می‌گیرد و چون دوست ندارد، آن را دور می‌اندازد. شاید راننده نمی‌تواند به طرف مقابلش بگوید که این ساندویچ‌ها را دوست ندارد و حالا باید با عواقب این سوتفاهم زندگی کند.

اما ساکنان روستای کنیگوزبورن خیلی با این حرف موافق نیستند و می‌گویند اگر او نمی‌خواهد، چرا به طرف اجازه می‌دهد برایش ساندویچ درست کند؟

در نهایت دلیلش هرچه باشد، مردم محلی از پرتاب هرروزه این ساندویچ‌ها عصبانی هستند.

پرتاب زباله از ماشین در حال حرکت در واقع در ایالت زاکسن-آنهالت آلمان جرم است. این بدان معناست که در صورت پیدا شدن این راننده ناشناس، نه تنها او باید با خشم ساکنان محلی رو به رو شود، بلکه باید جریمه‌ای تا سقف ۴۰۰ یورو هم پرداخت کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۵
Hassan1479 - تهران، ایران
اگر ساندویچ را دوست ندارد چرا در سطل زباله نمی اندازد ؟!؟ شاید ساندویچ را برای اشخاص خاص و یا بی بضاعت بیرون پرت می‌کند.
شنبه ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۰۵:۲۵
۴۶
دائی جان ناپلون - مارسی، فرانسه

فاطی رو ببرین اونجا داوطلبانه همه ساندویچ هارو جمع می‌کنه میخوره تازه فامیل هاشو هم با خودش میاره کمک مفت باشه کوفت باشه گوشت خوک هم باشه مشکلی نیست کسی که نمی‌بینه فقط مجانی باشه ....هم باشه باهاش یه کاری میکنه
شنبه ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +311شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +225شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +174رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +170پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +145پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +134وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +134علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +126یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد
  • +121استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای