کارآگاه هلندی تابلوی چند میلیون دلاری به سرقت رفته ون گوگ را پیدا کرد

 یورونیوز: یک کارآگاه هلندی موفق شد یکی از تابلوهای به سرقت رفته ونسان ون گوگ، نقاش معروف قرن نوزدهم را کشف کند.

به گفته پلیس هلند این کارآگاه که متخصص جستجوی آثار هنری است روز دوشنبه توانست به این تابلو دست پیدا کند. این تابلو که «باغ پارسوناژ نوینن در بهار» نام دارد سه سال پیش همزمان با شیوع ویروس کرونا به سرقت رفته بود.


ونسان ون گوگ، نقاش هلندی این اثر هنری را در سال ۱۸۸۴ خلق کرده بود. ارزش این تابلو اکنون بین سه تا شش میلیون یورو تخمین زده می‌شود.

یکی از اعضای واحد مبارزه با جرائم هنری در پلیس هلند گفت که در اصالت تابلوی کشف‌شده هیچ شکی وجود ندارد.

تابلوی «باغ پارسوناژ نوینن در بهار» در روز ۳۰ مارس سال ۲۰۲۰ همزمان با قرنطینه و محدودیت‌های گسترده وضع‌شده به دلیل شیوع بیماری همه‌گیر «کووید ۱۹» از موزه «سینگر لارن» در هلند به سرقت رفت.

کارگاهی که موفق به کشف تابلوی به سرقت رفته شد آرتور براند نام دارد. او به دلیل کشف بسیاری از آثار هنری معروف به «ایندیانا جونز دنیای هنر» معروف شده است.

پلیس هلند پیش از این در ماه آوریل سال ۲۰۲۱ مردی را به اتهام سرقت تابلوی «باغ پارسوناژ نوینن در بهار» بازداشت کرد. دادگاه پس از محاکمه برای او حکم هشت سال زندان صادر کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +321نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +239سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +230پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +200اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +165پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +160نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +150شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +125شاهزاده رضا پهلوی: در آخرین پنجشنبه سال، بر مزار همه قهرمانان راه آزادی ایران حاضر شوید
  • +121دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +115مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی