آرشام رضایی، فعال مدنی مشروطه‌خواه: «۱۲ مأمور» برای بازداشت من به خانه مادرم حمله کردند

 آرشام رضایی.صدای آمریکا: آرشام رضایی، فعال مدنی مشروطه‌خواه، از «یورش» ۱۲ مأمور حکومتی «در پوشش مأمور اداره برق» به خانه مادرش به قصد بازداشت او خبر داد.

آرشام رضایی، زندانی سیاسی پیشین، با اعلام این که روز سه‌شنبه هفتم شهریور مأموران «اطلاعات سپاه» با مراجعه به خانه مادرش خود را «مأمور اداره برق» معرفی کرده‌اند گفت آنها «تمامی مدارک هویتی و کارت‌های بانکی» را ضبط کرده و با خود برده‌اند.


این فعال مدنی در پیامی ویدئویی خطاب به نیروهای جمهوری اسلامی تأکید کرد: «اگر من الآن دارم از دست شما فرار می‌کنم به منزله ترس من نیست. من زمین بازی را به نفع چهار تا کفتار مثل شما خالی نمی‌کنم.»

او همچنین افزود: «۲۵ شهریور شما را توی خیابان می‌بینیم و مطمئن باشید آن جا هم تمام‌قد جلوی شما ایستاده‌ایم. ما از هیچ چیزی ترسی نداریم. ما دست از جانمان می‌کشیم ولی دست از ایرانمان نمی‌کشیم.»
با نزدیک شدن به سالگرد کشته شدن مهسا امینی و اعتراضات سراسری در ایران، فشار بر فعالان مدنی و سیاسی و پرونده‌سازی برای آنها از سوی مقامات امنیتی و قضایی جمهوری اسلامی شدت گرفته است.

آرشام رضایی، یکی از شش فعال مشروطه‌خواه است که برای آنها در شعبه سوم بازپرسی دادسرای اوین، پرونده‌ای مشترک با اتهام «اجتماع و تبانی» و «تبلیغ علیه نظام» از سوی سازمان اطلاعات سپاه گشوده شده است.

طرح این اتهام‌ها در حالی است که منبع مطلع به صدای آمریکا گفته برخی از این افراد تاکنون یکدیگر را ندیده‌اند و در حال حاضر چهار تن از آنها در زندان به سر می‌برند.

متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده، ۲۷ تیر در پاسخ به پرسش خبرنگار بخش فارسی صدای آمریکا گفته که جمهوری اسلامی از اعتراضات اخیر عبرت نگرفته است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • شکار لحظه های ناب و خنده دار زندگی
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن