معاون وزیر خارجه روسیه: تسلیم آمریکا نمی شویم وهمکاری‌های نظامی با ایران را ادامه میدهیم

ریابکوف و امیرعبداللهیان در نشست ایران و بریکس که چند هفته پیش در تهران برگزار شدرادیو فردا: در پی انتشار گزارش‌هایی مبنی بر درخواست‌ آمریکا از تهران برای توقف تجهیز روسیه به پهپاد، معاون وزیر خارجه روسیه گفت همکاری‌های نظامی کشورش با ایران، مقابل «فشارهای ژئوپلیتیک» تاب خواهد آورد.

به گزارش خبرگزاری دولتی روسیه در روز شنبه، چهارم شهریور، سرگئی ریابکوف گفت همکاری‌‌های نظامی «کاملاً قانونی» روسیه با ایران «هیچ تغییری نکرده» و با تعهدات دو جانبه و بین‌المللی مسکو و تهران «مطابقت دارد».


او افزود: «ما کشورهای مستقلی هستیم که تسلیم دیکته‌های آمریکا و اقمار آن نخواهیم شد.»

روزنامه بریتانیایی فایننشال تایمز به‌تازگی با استناد به اظهارات یک مقام ایرانی و یک منبع دیگر آشنا با مذاکرات غیرمستقیم اخیر میان دولت‌های تهران و واشینگتن، گزارش داد که آمریکا ایران را تحت «فشار» گذاشته تا از تجهیز بیشتر روسیه به پهپادهایی که در حملات به اوکراین به کار می‌برد، دست بکشد.

فایننشال تایمز افزود بود که ایران در نتیجه این درخواست‌های فزاینده آمریکا، از روسیه خواسته از کاربرد این پهپادها در «جنگ اوکراین» خودداری کند.

کاخ سفید خرداد ماه گفته بود که براساس اطلاعات آمریکا، ایران از اواسط تابستان پارسال، چندصد فروند پهپاد به روسیه منتقل کرده است.

وزارت دفاع آمریکا نیز ماه گذشته نمایشگاهی از قطعات پهپادهای ایرانی ساقط شده در عراق و اوکراین را در معرض دید گذاشت که شباهت کاملی بین برخی از این قطعات وجود داشت.

معاون وزیر خارجه روسیه با گفتن تاب‌آوری همکاری نظامی کشورش با ایران با وجود «فشارهای ژئوپلیتیک»، بلندپایه‌ترین مقام در دستگاه ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه است که در دوره اخیر در این خصوص اظهارنظر علنی کرده است.

رادیو اروپای آزاد دو هفته پیش گزارشی در خصوص شتاب روسیه برای تکمیل کارخانه مونتاژ قطعات پهپادی ایران در منطقه تاتارستان روسیه را منتشر کرد که حاکی از ادامه همکاری ایران در این پروژه بود.

روزنامه‌های واشینگتن‌پست و لوموند نیز هفته گذشته جزئیات بیشتری در مورد طرح روسیه در کارخانه پهپادی تاتارستان منتشر کردند که بر عزم روسیه جهت افزایش برد و قدرت تخریبی پهپادها تأکید داشت.

ایران خود هفته گذشته در روز «صنعت دفاعی» پهپاد تازه‌ای را با نام «مهاجر ۱۰» در تهران رونمایی کرد که به گفته وزارت دفاع ایران، قادر به پرواز تا ۲۴ ساعت و تا برد ۲ هزار کیلومتر و حمل ۳۰۰ کیلوگرم مواد تخریبی و تجهیزات رصد الکترونیک است.

مدل‌هایی از «مهاجر ۶» و برخی پهپادهای دیگر ساخت صنایع نظامی سپاه پاسداران دوهفته پیش در غرفه ایران در نمایشگاه تسلیحاتی سالانه مسکو با نام «ارمیا-۲۰۲۳» نمایش داده شد که سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه، در کنار عزیز نصیرزاده، جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران، از آن بازدید کرد.

چند روز بعد از آن نیز الکساندر فومین، معاون وزیر دفاع روسیه در مسکو با کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش ایران که به روسیه سفر کرد، دیدار داشت.

پهپادهای انتحاری ایرانی مدل شاهد ۱۳۶ که استفاده از آن به زیرساخت مخصوصی نیاز ندارد و بلافاصله پس از پرتاب به سوی مأموریت پرواز کرده و با انفجار مواد تخریبی‌اش از بین می‌رود، آن را به یک ابزار همه‌کاره برای جنگ تبدیل کرده است.

در شرایطی که آمریکا و متحدین پرشمار واشینگتن در ناتو به تجهیز نظامی اوکراین برای مقابله با یورش روسیه ادامه می‌دهند، یک سلسله گزارش‌های غربی مدعی است که روسیه برای ادامه جنگ با کمبود شدید تسلیحاتی روبه‌روست.

در این میان، توان پهپادی و موشکی اوکراین در یک ماه اخیر به میزان محسوسی افزایش یافته و حملاتی را متوجه مرکز مسکو و مراکز مهم در پایتخت روسیه کرده به گونه‌ای که وزارت دفاع روسیه روز جمعه گفت که در ۲۴ ساعت ۷۳ پهپاد برخاسته از اوکراین را «ساقط کرد».

اوکراین نیز کماکان تأکید دارد که بخشی از حملات روزهای گذشته به خاک این کشور با پهپادهای ایرانی انجام شده بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۴
vg2000 - اسلو، نروژ
بچاپید این گوسفندها رو
شنبه ۰۴ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۱
۴۰
kalo palang - لندن، انگلستان
کرملین در تلاش هست که ایران رو قربانی جنگ اوکراین کنه. از همین الان نشانه ها رو میشه دید. کرملین از حمایت سوریه و نیروهای عراقی شیعی دست میکشه و در مقابل غرب هم اجازه میده کرملین با یک چهره پیروز از باتلاق اوکراین بیرون بیاد. به ایران حمله خواهد شد و منابع اون بین روس ، انگلیس و آمریکا تقسیم خواهد شد. بعد از شورش ۵۷ روس و انگلیس آمریکا رو از ایران بیرون کردن. با رهبر کردن خامنه ای در ۶۸ روسیه تقریبا یکه تاز بود و ایران رو غارت کرد و میکنه، انگلیس هم به طور سنتی منافع خودش رو‌حفظ کرد و طبق توافق با روس ها ایران رو‌بین خودشون تقسیم کردن. اما اکنون آمریکا هم سهم خودش رو می‌خواد بیشتر هم به خاطر رقابت با چین و دست اندازی سر راه نفوذ اقتصادی اونها
شنبه ۰۴ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۵
۲۵
varied - ریزه، ترکیه
این جملات سرگئی ریابکوف یعنی گور پدر طویله اسلامی - ایران مستعمره ماست هرطور دلمان بخواهد باهاش تا میکنیم تا دسته در رهبر مفعول فرو میکنیم
شنبه ۰۴ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۴
۳۷
Munchen - مونیخ، آلمان
همکاری نظامی؟؟ جوک سال! منظورش گرفتن مفتی پهبادهای انتحاری سپاه (ارزانتر از خمپاره و موشک در میاد) و در اختیار گرفتن پایگاه هوایی در خاک ایران (استعمار) هست! کدام همکاری؟ چاپیدن یکطرفه رژیم منزوی؟ حتی ضد هوایی اس ۴۰۰ که سلاح دفاعی هست به رژیم آخوندی نمیفروشه،ولی به امارات و ترکیه فروخت،چون نمیخواد مانعی جلوی شخم زدن احتمالی اسرائیل ایجاد بشه.حتی هواپیماهای سوخو هم به به رژیم آخوندی نفروخت و دبه در آورد! هر کشوری بود در ازای اینهمه امتیاز دادن تا بحال بمب اتم هم گرفته بود،ولی آخوند و سپاهی خونخوار بیعرضه اینقدر ضعیف و خار هستند که حتی ضدهوایی و هواپیمای متعارفش هم نتونستند بگیرند !کجان این جیره خورهای سایبری؟ ممد زندونی و دیگر اراذل رژیم؟
شنبه ۰۴ شهریور ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۹
۴۵
Momijii - توکیو، ژاپن
در فرهنگ سیاسی روس‌ها ، همکاری با یک حکومت ، یعنی تپان تپان تا بواسیر طرف ( مفعول ) بزنه بیرون ، هزینه دوا و درمان هم پای خود طرف همکاری !!
یکشنبه ۰۵ شهریور ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +203شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +151شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم