رئیس دفتر سابق ترامپ: او طرح فوق محرمانه جنگ با ایران را در استراحتگاه گلف رها کرده بود

گزارش جدید نشان می‌دهد که دونالد ترامپ در مورد این طرح محرمانه بیش از آنچه تصور می‌شد «بی‌پروا» بوده استرادیو فردا: مارک میدوز، رئیس دفتر سابق دونالد ترامپ در کاخ سفید، ظاهراً در پیش‌نویس کتاب خاطرات خود نوشته است دونالد ترامپ در دوران ریاست‌جمهوری خود یک طرح فوق‌ محرمانه جنگ با ایران را بر روی کاناپه‌ای در استراحتگاه گلف خود رها کرده بود.

شبکه تلویزیونی «ای‌بی‌سی نیوز» آمریکا روز دوشنبه گزارش داد که آقای میدوز پیش از این به بازپرس ویژه پرونده آقای ترامپ گفته بود که این ماجرا را از زبان یک نویسنده و یک ناشر شنیده است.


این گزارش تأکید می‌کند که رئیس دفتر پیشین ترامپ در کتاب خود تنها به این ماجرا اشاره‌ کوتاهی کرده است، چون این مسئله می‌تواند برای رئیس‌جمهور سابق آمریکا «دردسر‌ساز» شود.

در بخشی از کیفرخواست پرونده اسناد طبقه‌بندی شده، رئیس‌جمهور سابق آمریکا تابستان دو سال پیش با خارج کردن سند فوق‌محرمانه حمله به ایران و آوردن آن به ایالت نیوجرسی، این سند را در مصاحبه‌ای برای کتاب آقای میدوز به نویسنده و ناشر کتاب نشان داده است.

شبکه خبری سی‌ان‌ان تیرماه امسال ادعا کرد به مکالمه دو دقیقه‌ای دونالد ترامپ دست یافته است که نشان می‌دهد او نه تنها اسناد طبقه‌بندی‌شده پنتاگون درباره حمله به ایران را نزد خود نگه داشته، بلکه آن را به افراد فاقد مجوز دسترسی به اسناد محرمانه دولتی نشان داده است.

بر اساس گزارش ای‌بی‌سی نیوز،‌ در پیش‌نویس این کتاب آمده است:‌ «روی کاناپه مقابل میز ترامپ،‌ یک گزارش چهارصفحه‌ای قرار دارد که ژنرال مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، شخصاً آن را تایپ کرده و شامل نقشه ژنرال برای حمله به ایران است.»

گزارش این شبکه نشان می‌دهد که دونالد ترامپ در مورد این طرح محرمانه بیش از آنچه که تصور می‌شد «بی‌پروا» بوده است،‌ در حالی که این مسئله برای دشمنان آن زمان جمهوری اسلامی، اسرائیل و عربستان سعودی، بسیار حساس بوده است.

رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده خردادماه گذشته پس از حضور در دادگاه فدرال در شهر میامی برای تفهیم اتهام، کلیه اتهام‌های مربوط به نقض قوانین فدرال در نگهداری از اسناد محرمانه دولتی را رد کرد و خود را بی‌گناه خواند.

از مجموع ۳۷ اتهام علیه آقای ترامپ ۳۱ مورد مربوط به مخفی‌ کردن عمدی اسناد محرمانه امنیتی و دفاعی، و سایر اتهامات مربوط به توطئه برای ممانعت از انجام تحقیقات و اظهارنظر یا دادن شواهد دروغ است.

آقای ترامپ به شیوه مرسوم، این بار نیز خود را قربانی یک «توطئه سیاسی» معرفی کرد و ضمن حملات تند شخصی به بازرس ویژه این پرونده، خطاب به هوادارانش گفته است که صحنه رقابت‌های انتخاباتی را ترک نخواهد کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا
خیلی خره.شایدم فروخته به ایران
‌سه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • شکار لحظه های ناب و خنده دار زندگی
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن