شهرداری تهران ۴۰۰ «حجاب‌بان» را با حقوق ۱۲ میلیون تومانی برای استقرار در مترو استخدام کرده

 نصب بنر حجاب در مترو تهران. ارشیوصدای آمریکا: در ادامه فشارها بر زنان برای رعایت حجاب اجباری، یک روزنامه اینترنتی در ایران گزارش داد که شهرداری تهران با استخدام «۴۰۰ نیروی یگان حفاظت» آنها را به عنوان «حجاب‌بان» با حقوق ماهیانه «۱۲ میلیون تومان» در مترو به کار خواهد گرفت.

به گزارش روزنامه اینترنتی «فراز» در روز یک‌شنبه ۱۵ مرداد، این نیروها «آموزش‌دیده» هستند و توسط شرکت «حامیان شهر شهرداری تهران» استخدام شده‌اند.


منبع آگاه به «فراز» گفته که این ۴۰۰ «حجاب‌بان» قرار است در قبال جلوگیری از ورود زنانی فاقد حجاب اجباری به واگن‌های مترو و همچنین تحویل دادن آنها به نیروی انتظامی مبلغ ماهانه ۱۲ میلیون تومان حقوق بگیرند و «مزایای سختی کار هم به آنها تعلق خواهد گرفت.»

حقوق ۱۲ میلیون تومانی به ماموران اعمال حجاب اجباری در حالی است که بنا بر مصوبه شورای عالی کار برای سال ۱۴۰۲، حداقل دستمزد ماهانه کارگران کمتر از پنج میلیون و ۳۱۰ هزار تومان است. این رقم برای کارگران مشمول قانون کار، متاهل و دارای فرزند حدود ۸ میلیون تومان است.

این در شرایطی است که دستمزد پرداختی به کارگران و سایر مزدبگیرانی که مشمول قانون کار نیستند، کمتر از مصوبه شورای عالی کار است.

بر اساس این گزارش، نیروهای «حجاب‌بان» فقط می‌توانند «تذکر لسانی» بدهند و از ورود ناقضان حجاب اجباری به مترو جلوگیری کنند و «در صورت مقاومت» زنان را به نیروی انتظامی معرفی کنند.

در این گزارش آمده، نیروهای «حجاب‌بان» در صورتی که با شهروندان درگیر شوند، «از خدمت معلق خواهند شد.»

پیش از این نیز، چهارم مرداد رئیس کل دادگستری استان اصفهان اعلام کرده بود که «دوره آموزش ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفره» برای «آمران به معروف و ناهیان از منکر» از سوی «معاونت پیشگیری دادگستری استان» و «با همکاری سایر سازمان‌ها» برگزار می‌شود.
اجبار مانتو و مقنعه برای کارکنان زن اغذیه‌فروشی‌ها در مشهد
رئیس اتحادیه فروشندگان فراورده‌های گوشتی، اغذیه، پیتزا، و غذاهای فانتزی در مشهد گفت پوشش مانتو و مقنعه برای کارکنان زن کسبه این اتحادیه از یک‌شنبه ۱۵ مرداد اجباری شده است.

به گفته حمید اموری سرابی، به واحدهای صنفی این اتحادیه در مشهد گفته شده که «استفاده از پوشش متحدالشکل مانتو و مقنعه برای بانوان شاغل در واحدهای صنفی» الزامی است.

مجلس شورای اسلامی روز یک‌شنبه اعلام کرد شماری از نمایندگان پیشنهاد داده‌اند که لایحه «عفاف و حجاب» در یک کمیسیون مشترک تصویب شود و بدون رأی‌گیری در صحن، به طور مستقیم به شورای نگهبان برود.

بنا بر گزارش‌ها، ایت تصمیم در نشست غیرعلنی «فراکسیون انقلاب» گرفته شده است.

شهلا شفیق، جامعه‌شناس، در روزهای پیشین به صدای آمریکا گفته است که قوانین جمهوری اسلامی در زمینه حجاب اجباری در اراده مردم تأثیری ندارد و مردان نیز می‌توانند در کنار زنان با آن مقابله کنند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۲۵
varied - ریزه، ترکیه

شعار زن زندگی آزادی شعار میلیونها زن و مرد ایرانی است به 400 ساندیس پول یا مفت میدید در مقابل میلیونها زن و مرد آزادیخواه ایرانی هیچ غلطی نمی تونن بکنند
دوشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۶:۱۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +204شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +151شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +125اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم